Skin Fizz κοκτέιλ βιταμινών 30ml Mira

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8394
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 30 ml
Προέλευση France
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243301271
Αφεθείτε σε ένα αξέχαστο αισθησιακό ταξίδι και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης με το Skin Fizz, ένα πραγματικό κοκτέιλ βιταμινών για το δέρμα, με την υπογραφή της γαλλικής εταιρείας My Mira. Το υπέροχο αυτό προϊόν είναι ένα απλό και αποτελεσματικό μείγμα από ηλιέλαιο από τις Αρδέννες, σπόρους σταφυλιού από την Προβηγκία, χρυσό λάδι Jojoba από τη Μαδαγασκάρη και αιθέρια έλαια γλυκού πορτοκαλιού και μανταρινιού από τη Σικελία.

Το εξαιρετικό αυτό μείγμα εσπεριδοειδών συνδυάζει μοναδικά τις ευεργετικές ιδιότητες των εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών του, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δέρμα σας. Οι θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες των ελαίων ηλίανθου και σταφυλιού έρχονται να συναντήσουν την ρυθμιστική, καταπραϋντική δράση του χρυσού ελαίου jojoba, ενώ το τονωτικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού αγκαλιάζει το δροσερό αιθέριο έλαιο μανταρίνι από την περιοχή των Συρακουσών, στη Σικελία, δημιουργώντας μια μοναδικά αρωματική συνέργια.
Οδηγίες χρήσης:

-Χρησιμοποιήστε την πιπέτα για να απλώσετε μερικές σταγόνες λάδι λεβάντας στην παλάμη σας.
-Ζεστάνετε το λάδι ανάμεσα στα χέρια σας.
-Εφαρμόστε σε σώμα και πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία. Συσκευασία: 20ml

Η Mira είναι μία μικρή ομάδα τριών φίλων, των Juliette, Dorian και Andy από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη που μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη γη και τον κύκλο παραγωγής της και διακατέχονται από το ίδιο πάθος για τις φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της εταιρίας τους είναι όλα ακατέργαστα, διατηρώντας το μέγιστο της δύναμής τους και η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, συσκευάζονται στο εργαστήρι της εταιρίας στη Γαλλία, υπό τους αυστηρότερους ελέγχους.

Δείτε επίσης

Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body prunus dulcis
€ 7,90
Εχινάκεια (Echinacea) Λάδι 100ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 9,90   € 6,90
Φράουλα (Strawberry) Λάδι 30ml Nature & Body Fragaria vesca
€ 12,90
Φουντουκέλαιο (Hazelnut) Λάδι 100ml Nature & Body corylus avellana
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή