Just Natural Αρωματικό Κερί 220gr Aloe Colors

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7889
Είδος Κεριά
Βάρος 220 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609831
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά τα νέα Αρωματικά Κεριά Σόγιας της Aloe+Colors. Σε 5 ανεπανάληπτα αρώματα για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο, τα νέα Αρωματικά Κεριά της Aloe+Colors ξεχωρίζουν για το ζωηρό, χρωματιστό design, την άριστης ποιότητας φυτική τους σύνθεση και την ελκυστική μυρωδιά.

Ανάψτε το κερί της επιλογής σας και δημιουργήστε άμεσα μία ζεστή, ευωδιαστή, γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας που θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει.

Τα Αρωματικά Κεριά της Aloe+Colors κυκλοφορούν στα εξής χρώματα και αρώματα:

Scented Soy Candle Just Natural: Τοποθετημένο σε ένα πανέμορφο, γαλάζιο δοχείο, το κερί αναδύει μία ήπια, απαλή και ελαφριά μυρωδιά φρεσκάδας που θα σας τονώσει και θα σας ξεκουράσει μετά από μία δύσκολη και κουραστική μέρα.

Scented Soy Candle So Velvet: Τοποθετημένο σε ένα girly, ροζ δοχείο, το κερί αναδύει μία απαλή ευωδιά πούδρας που θα αναζωογονήσει μοναδικά τις αισθήσεις σας.

Scented Soy Candle Be Lovely: Τοποθετημένο σε ένα πολυτελές, μοβ δοχείο, το κερί αναδύει μία ιδιαίτερα ελκυστική ευωδιά καραμέλας συνδυασμένη υπέροχα με bittersweet νότες πικραμύγδαλου που θα σας γοητεύσει.

Scented Soy Candle Sweet Blossom: Τοποθετημένο σε ένα χαρούμενο, πορτοκαλί δοχείο, το κερί αναδύει μία ζεστή, σαγηνευτική ευωδιά βανίλιας συνδυασμένη υπέροχα με όξινες, δροσερές νότες πορτοκαλιού που θα σας μαγέψει.

Scented Soy Candle Pure Serenity: Τοποθετημένο σε ένα ελκυστικό, πράσινο δοχείο, το κερί αναδύει γλυκές, αισθησιακές νότες μανόλιας, η ευωδιά των οποίων που θα σας μεταφέρει νοερά σε έναν ολάνθιστο μυρωδάτο κήπο, γεμίζοντάς σας ζεστασιά και θαλπωρή.

Η σόγια αποτελεί μία ανανεώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον ύλη, μία φυσική, εναλλακτική λύση, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο.
Τα κεριά σόγιας είναι ασφαλή, μη τοξικά, μυρίζουν εντονότερα, διαρκούν περισσότερο (έχουν περίπου 50% περισσότερες ώρες καύσης) και κατά την καύση τους παράγουν λιγότερη αιθάλη. Τα δοχεία κεριών σόγιας καθαρίζουν εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.
Βάρος: 220gr

Δείτε επίσης

Μελισσοκέρι Κίτρινο 100gr
€ 3,90
Olivem 1000 - 100gr
€ 9,90
Emulsifying Wax NF 100gr
€ 3,90
Massage Candle 30ml Vanilla Fetish by Shunga
€ 9,90
Κερί μασάζ Ignite Island Tropical Mango by KamaSutra
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή