Mykonos Aura Scented Candle 410gr by The Greek Perfumer

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8131
Είδος Κεριά
Βάρος 410 gr
Εταιρεία The Greek Perfumer
Προέλευση Hellas
Εμπνευσμένο από την αύρα της Μεσογείου και τις όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις από το διάσημο νησί της Μυκόνου, το αρωματικό κερί MYKONOS AURA είναι ένας ύμνος στο ελληνικό καλοκαίρι, μία ωδή στο υπέρλαμπρο Μυκονιάτικο φως!

Κάτω από τις ακτίνες του καυτού Μυκονιάτικου ήλιου, μοναχικές συκιές και αμπέλια νοτισμένα με την αλμύρα των Κυκλάδων σας επιφυλάσσουν μια συναρπαστική οσφρητική εμπειρία.

Η αρωματική αυτή ερμηνεία της εμβληματικής μυκονιάτικης υπαίθρου αιχμαλωτίζει το γαλακτώδες άρωμα του λαχταριστού σύκου, την εξωτική ευωδιά από το φρέσκο φύλλωμά του και ένα αρωματικό πασπάλισμα από φρεσκοκομμένο χορτάρι, σταφύλι και θαλασσινό αλάτι. Στη βάση του αισθησιακή βανίλια και μόσχος αναδεικνύουν την πλούσια γλύκα του μεστού φρούτου.

Θα το παραλάβετε σε ένα κομψό, γυάλινο, τυρκουάζ ποτήρι, ταιριαστό σε κάθε διακόσμηση.
Ώρες καύσης: περισσότερες από 40.

Τα αρωματικά κεριά της JOUR NAPER παρασκευάζονται εξ ‘ολοκλήρου στην Ελλάδα από τις καλύτερες πρώτες ύλες με μείγματα φυτικής σόγιας και βρώσιμης παραφίνης, ενώ το μείγμα τους εμπλουτίζεται με υψηλής ποιότητας αιθέρια απ’ όλο τον κόσμο. Τα φυτίλια των κεριών είναι 100% βαμβακερά διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα καύσης, ενώ όλα τα προϊόντα είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Νότες κορυφής: σύκο, φρεσκοκομμένο γρασίδι, φύλλα συκιάς
Νότες καρδιάς: σταφύλι, θαλασσινό αλάτι
Νότες βάσης: βανίλια, musk.
370gr.

Δείτε επίσης

Τζοτζόμπα (Jojoba) Κερί 100gr
€ 6,90
Olivem 1000 - 100gr
€ 9,90
MANIA Αρωματικό κερί by The Greek Perfumer
€ 29,90
Be Lovely Αρωματικό Κερί 220gr Aloe Colors
€ 14,90
Massage Candle Zenitude with Green Tea by Shunga
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή