Μονόι Βούτυρο 100gr

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2412
Είδος Βούτυρα
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Το έλαιο Monoi θεωρείται πως ξεκίνησε να χρησιμοποιείται πριν από 2.000 χρόνια, από τη φυλή των Πολυνησιακής καταγωγής Maori στη Νέα Ζηλανδία. Το χρησιμοποιούσαν για την ενυδάτωση της επιδερμίδας των μωρών, αλλά και για τη προστασία των ενηλίκων από τις περιβαλλοντικές συνθήκες (ήλιος, αλάτι, κρύο κ.ο.κ.). Το βούτυρο Monoi είναι ένα πλούσιο, μαλακό και ιδιαίτερα απλό στην υφή βούτυρο. Περιέχει τα υπέροχα θρεπτικά συστατικά, του γνωστού για τις ιδιότητες του τροπικού άνθους Tiare (Tahitian gardenias).

Το βούτυρο Μονόι είναι ιδιαίτερα απαλό και ευχάριστο στην αφή. Χρησιμοποιείται από πολλούς επαγγελματίες για μασάζ (massage butter). Επειδή έχει χαμηλό σημείο τήξης (λιώνει στους 42C), αποτελεί ιδανική βάση για τη παρασκευή Butter Balms. Έχει εκπληκτικές ενυδατικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται από τη σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών σε lotions, creams, body butters αλλά και σε μάσκες μαλλιών για την αποκατάσταση της επιβαρυμένης/κατεστραμένης τρίχας.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Dermatitis, το βούτυρο Μονόι παρουσιάζει ιδιαίτερα ευεργετική δράση σε περιπτώσεις υπερβολικής ξηρότητας της επιδερμίδας (xerosis). Στις περιπτώσεις αυτές συμβάλει στην αντιμετώπιση της φαγούρας, της σκληρότητας της επιδερμίδας και το κοκκίνισμα.

Το Βούτυρο Μονόι που σας προσφέρουμε στα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

  Δείτε επίσης

Καριτέ Βούτυρο
€ 3,00
Καρύδα Λάδι (Βούτυρο)
€ 2,90
Κακάο Οργανικό 100gr
€ 7,90
Κακάο Βούτυρο 100gr
€ 4,90
Αλόη Βούτυρο 100gr
€ 5,90
  Επιστροφή στην κορυφή