Άγγελος της Χαράς

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2193
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 10 ml
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Χαράς, θα πλημυρίσει ξανά την ζωή σας, με μια νότα αισιοδοξίας. Αν αισθάνεστε ότι η καθημερινότητά σας έχει γίνει γκρίζα και μονότονη, θα την γεμίσει ξανά με χρώμα και φως. Με το ίαμα του Άγγελου της Χαράς, θα μπορέσετε να δείτε και πάλι την ζωή μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού, ενός παιδιού που μπορεί και βρίσκει την χαρά σε όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Αλήθειας
€ 9,90
Άγγελος της Ηρεμίας
€ 9,90
Άγγελος της Δόξας
€ 9,90
Άγγελος της Αποφασιστικότητας
€ 9,90
Άγγελος της Ελπίδας
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή