Άγγελος της Ευσπλαχνίας (Mercy) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2195
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562841
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Ευσπλαχνίας, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να ξεδιπλώσετε τα αισθήματα φιλανθρωπίας, που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Κάθε φορά που κάνουμε μια πράξη φιλανθρωπίας προς έναν συνάνθρωπό μας, νιώθουμε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Με το ίαμα του Αγγέλου της Ευσπλαχνίας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε πιο εύκολα από τα "προσωπικά στερεότυπα" που δεν σας αφήνουν να εκφράσετε αυτά τα υπέροχα συναισθήματα.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Σοφίας (Wisdom) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή