Κερατόστιγμα 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1847
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το κερατόστιγμα (Cerato) επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και σοφία. Απευθύνεται σε όσους δυσκολεύονται να εμπιστευτούν το ένστικτο τους και την "εσωτερική φωνή" τους. Η διαρκής αναζήτηση συμβουλών και κατευθύνσεων από τρίτα πρόσωπα και η δυσκολία να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις αποτελούν τις κύριες ενδείξεις της έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Η συχνή χρήση των φράσεων "δεν γνωρίζω", "δεν είμαι σίγουρος" και "δεν ξέρω τι να κάνω", είναι πολύ χαρακτηριστικές για όσους δεν εμπιστεύονται απόλυτα τη κρίση τους. Πολλές φορές η αβεβαιότητα είναι τόσο έντονη, που ακόμη και εάν έχουν ληφθεί συμβουλές από "έμπιστα" άτομα του κοντινού περιβάλλοντος - και πάλι είναι δύσκολο να ληφθεί μία οριστική απόφαση.

Το Κερατόστιγμα προωθεί την ανάπτυξη της εσωτερικής αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στην προσωπική κρίση. Ανήκει στη κατηγορία Uncertainty (αβεβαιότητα).

Αν πιστεύετε πως το Κερατόστιγμα ταιριάζει στη παρούσα συναισθηματική σας κατάσταση, τότε αξίζει να δείτε το ίαμα Πνευματική Διαύγεια και το ίαμα Αυτοπεποίθηση της εξειδικευμένης σειράς Divine Harmony. Το Κερατόστιγμα συνδυάζεται ιδανικά και με το ανθοϊαμα Bach Λάριξ.

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Λαψάνα 10ml Bach
€ 7,90
Καρπίνος 25ml Bach
€ 14,90
Ελιά 25ml Bach
€ 14,90
Βελανιδιά Bach 10ml Bach
€ 7,90
Σχοίνος 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή