Νερό πηγής 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1869
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Νερό της Πηγής (Rock Water) χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει την ικανότητα κάποιου να είναι "ανοιχτόμυαλος" και "ελαστικός" στις πεποιθήσεις του. Πολλοί άνθρωποι θέτουν στον ίδιο τους τον εαυτό υπερβολικά υψηλά standards και στόχους. Ακολουθούν επίσης "αυστηρούς" εσωτερικούς κανόνες προκειμένου να μπορέσουν να επιτύχουν τους υψηλούς στόχους που έθεσαν. Πολλές φορές αυτό γίνεται σε συνδυασμό με την ανάγκη οι ίδιοι να αποτελέσουν "παράδειγμα προς μίμηση" (λ.χ. γονείς) ή να αποτελέσουν πρότυπο για άλλους. Το αποτέλεσμα αυτής της συναισθηματικής κατάστασης είναι οι άνθρωποι αυτοί να μην μπορούν να απολαύσουν τις χαρές της ζωής. Συχνά, αν και διαθέτουν τα μέσα, όχι μόνο αρνούνται ένα "ανεκτού" επιπέδου Lifestyle αλλά στερούν από τον εαυτό τους έστω και την παραμικρή "πολυτέλεια". Αυτή η συμπεριφορά "αυτο-τιμωρίας" δημιουργεί μία εσωτερική καταπίεση, η οποία όταν εκφράζεται εξωτερικά λαμβάνει τη μορφή της αυστηρότητας, της τελειομανίας και πολλές φορές και της σκληρότητας. Η καταπίεση ζωτικών αναγκών συχνά οδηγεί και σε καταπίεση ανθρώπων του γύρω περιβάλλοντος (οικογένεια, υφιστάμενοι κτλ.).

Το Νερό της Πηγής "αποκαθιστά" την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη και "χαρίζει" την "ενόραση" που χρειάζεται κάποιος για να κατανοήσει την ανάγκη για εσωτερική αλλαγή - δεχόμενος τις προσωπικές του ανάγκες και αποκτώντας μεγαλύτερη προσωπική "ελευθερία" και προσαρμοστικότητα. Ανήκει στην ομάδα Overcare & Concern (υπερβολή).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Γεντιανή 25ml Bach
€ 14,90
Δαμασκηνιά 10ml Bach
€ 7,90
Ιτιά 10ml Bach
€ 7,90
Κληματίδα 25ml Bach
€ 14,90
Οξυά 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή