Πικραλίδα 25ml Bach

€ 14,90   € 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1899
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Πικραλίδα (Chicory) συμβάλει στην αποκατάσταση της βασικής "αρχής" της γνήσιας και ανιδιοτελούς αγάπης. Απευθύνεται σε άτομα που αισθάνονται μεγάλη "κτητικότητα" έναντι των οικείων τους ανθρώπων. Επιθυμούν να τους έχουν διαρκώς κοντά τους και να "προσκολλώνται" πάνω τους. Χαρακτηριστικά μίας τέτοιας συναισθηματικής κατάστασης είναι η υπερβολική "εμπλοκή" στη ζωή των άλλων, η διαρκής προσπάθεια επηρεασμού της γνώμης τους, η διαρκής προσπάθεια να "τραβήξω τη προσοχή", ή ακόμη και η "αυτολύπηση" όταν οι προσπάθειες για προσφορά συμβουλών ή βοήθειας πέφτουν στο κενό. Σε περισσότερο ακραίες περιπτώσεις παρατηρούμε έντονες προσπάθειες χειραγώγησης, συναισθηματικούς εκβιασμούς, αδικαιολόγητο υπερπροστατευτισμό και αδιακρισία. Συνήθως πίσω από την υπερβολική "κτηκτικότητα" κρύβονται αρνητικά προσωπικά συναισθήματα, η αίσθηση πως δεν μας επιθυμούν ή μας αγαπούν - γενικότερα ένα προσωπικό ψυχικό "κενό". Ασυνείδητα λοιπόν, η κάλυψη του κενού οδηγεί σε "ιδιοτελείς" και "φορτικές" εκφράσεις συμπεριφοράς, οι οποίες συχνότερα "απομακρύνουν" παρά φέρνουν τους οικείους ανθρώπους κοντά μας.

Η Πικραλίδα προωθεί την εσωτερική ισορροπία και συμβάλει στην ανάπτυξη της γνήσιας αγάπης, η οποία είναι αποδεκτή και αναγκαία σε όλους. Ανήκει στη κατηγορία Overcare and Concern (υπερβολή).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Καρυδιά 25ml Bach
€ 14,90
Σχοίνος 10ml Bach
€ 7,90
Αγριμόνιο 25ml Bach
€ 14,90
Αγριολεύκη 25ml Bach
€ 14,90
Ελιά 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή