Βελανιδιά 25ml Bach

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1910
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Βελανιδιά (Oak) απευθύνεται σε όσους αισθάνονται πως χρειάζονται να ενισχύσουν τη δύναμη και την αντοχή τους, για να αντιμετωπίσουν τη καθημερινότητα. Πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζονται από τη τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν, προκειμένου να "ανταπεξέλθουν" στις υποχρεώσεις τους ή προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Συνεχίζουν την "προσπάθεια" εκεί που οι περισσότεροι θα είχαν προ καιρού εγκαταλείψει. Παρά την επιμονή, την "αυτοθυσία" και τη γενναιότητα που εκφράζουν, πολύ συχνά οι άνθρωποι αυτοί ξεπερνούν τα όρια τους. Ξαφνικά αισθάνονται απελπισία, καθώς χωρίς πλέον δυνάμεις νιώθουν πως "απλά δεν μπορούν να συνεχίσουν". Ο καθένας μας έχει τα δικά του όρια αντοχής. Όταν αυτά ξεπεραστούν τότε επέρχεται η "κατάρευση", η οποία είναι ψυχοσωματική. Το συναίσθημα απελπισίας και αδυναμίας συνοδεύεται συχνά από πόνους στον αυχένα και τη πλάτη, από ζαλάδες, ημικρανίες κτλ.

Η Βελανιδιά "αποκαθιστά" σε σύντομο διάστημα την ενέργεια και την αισιοδοξία μας. Η πιο μακροχρόνια χρήση της μας επιτέρεπει να αναπτύξουμε το χάρισμα της υπομονής και μας κάνει να κατανοήσουμε που ακριβώς βρίσκονται τα όρια μας. Ανήκει στην ομάδα Despondency & Despair (απελπισία).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Σχοίνος 10ml Bach
€ 7,90
Αγιόκλημα (Honeysuckle) 25ml Bach Crystal Herbs
€ 14,90
Κληματίδα 25ml Bach
€ 14,90
Κενταύρια 25ml Bach
€ 14,90
Οξυά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή