Ελιά 25ml Bach

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1911
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Ελιά (Olive) απευθύνεται σε όσους αισθάνονται πως τα αποθέματα ενέργειας τους έχουν εξαντληθεί εντελώς και δεν διαθέτουν πλέον την ενέργεια που απαιτείται για να συνεχίσουν. Η κατάσταση αυτή μπορεί να οφείλεται τόσο σε συναισθηματικούς όσο και σε σωματικούς παράγοντες. Τα συχνά παράπονα για υπερβολική κόπωση, φράσεις όπως "είμαι εξαντλημένος", "νιώθω κομμάτια", "δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω", "το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ" κτλ. αποτελούν ενδείξεις της συγκεκριμένης κατάστασης. Η κατάσταση ενδέχεται να είναι προσωρινή (όταν είναι αποτέλεσμα μίας σύντομης περιόδου "υπερπροσπάθειας") ή περισσότερο "μόνιμη" (όταν είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας ή προβλημάτων). Η σωματική εξάντληση είναι συνήθως άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχική και νοητική εξάντληση που έχει προηγηθεί.

Η Ελιά "αποκαθιστά" τα επίπεδα της ενέργεια μας, απομακρύνοντας τη κόπωση και επιτρέποντας μας να συνεχίσουμε σε "φυσιολογικούς" ρυθμούς. Ανήκει στην ομάδα Uncertainty (αμφιβολία).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Φτελιά 10ml Bach
€ 7,90
Γεντιανή 10ml Bach
€ 7,90
Έρωτας 25ml Bach
€ 14,90
Αγριολεύκη (Aspen) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Φτελιά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή