Αγιόκλημα 10ml Bach

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1858
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Αγιόκλημα (Honeysuckle) συμβάλει στην αποδέσμευση από το παρελθόν. Πολλά άτομα νιώθουν υπερβολικά έντονη νοσταλγία για όσα ζήσανε όταν ήταν νεότεροι. "Κλειδώνονται" στο παρελθόν και "ξαναζούν" περασμένες "πιο ευτυχισμένες στιγμές" οι οποίες είναι σίγουροι πως δεν γίνεται να έρθουν ή να συμβούν ξανά. Υπερεκτιμούν και εξιδανικεύουν τα "όσα είχαν". Η "προσκόλληση" στο παρελθόν εμποδίζει τα άτομα αυτά να ζήσουν το παρόν και να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον. Δημιουργεί συναισθήματα θλίψης ή και μετάνοιας "για όσα έγιναν ή δεν έγιναν" και αποτελεί εμπόδιο να προχωρήσει κανείς "μπροστά". Δεν είναι ασυνήθιστο, το συγκεκριμένο συναίσθημα να εμφανίζεται σε άτομα που βίωσαν έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο, που βίωσαν μία απώλεια οικείου προσώπου ή που απλά νιώθουν πως γερνούν. Το ίδιο συναίσθημα - σε χαμηλότερο βαθμό - ενδέχεται να βιώσουν άτομα που εργάζονται μακρυά από το σπίτι ή την οικογένεια τους.

Το Αγιόκλημα συμβάλει στη μείωση της έντασης των αρνητικών συναισθημάτων. Βοηθάει στο να δούμε και να αποτιμήσουμε σωστά το παρελθόν, αλλά και να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προσμονή το μέλλον. Ανήκει στη κατηγορία Lack of Interest (έλλειψη ενδιαφέροντος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Ρείκι 25ml Bach
€ 14,90
Γκυ 25ml Bach
€ 14,90
Αγριομηλιά 10ml Bach
€ 7,90
Βελανιδιά 10ml Bach
€ 7,90
Καστανιά 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή