Μίμουλους 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1862
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Μίμουλους (Mimulus) απευθύνεται σε όσους αισθάνονται πως χρειάζονται μεγαλύτερο θάρρος για να αντιμετωπίσουν όλα όσα συμβαίνουν στη καθημερινότητα τους. Ο συχνά αδικαιολόγητος φόβος, η αγωνία για συνηθισμένες καταστάσεις (λ.χ. επίσκεψη στο γιατρό, ταξίδι με αεροπλάνο, έντομα, σκυλιά, ανελκυστήρες κτλ.) αποτελούν κλασσικές ενδείξεις της συναισθηματικής αυτής κατάστασης. Τα άτομα που αισθάνονται αυτή την "αγωνία" συχνά κοκκινίζουν, είναι νευρικά ή ντροπαλά, όταν πιστεύουν πως είναι "ευάλωτα". Η "αγοραφοβία", η υπερευαισθησία σε δυνατούς θορύβους ή φώτα, η ανυσιχία ότι "μπορεί να με ληστέψουν", "μπορεί να πέσω", "μπορεί να αρρωστήσω" κ.ο.κ. συνδέονται άμεσα με το υποσυνείδητο άγχος και τον εσωτερικό φόβο. Η συναισθηματική αυτή φόρτιση ενδέχεται να κάνει τους ανθρώπους υπερβολικά "κλειστούς" και μοναχικούς και να τους εμποδίσει από το να χαίρονται τη ζωή.

Το Μίμουλους "διαλύει" τις φοβίες, την αγωνία και το άγχος και ενισχύει δυνατότητα να αντιλαμβάνεται κανείς τη ζωή με πιο θετικό και αισιόδοξο τρόπο. Ανήκει στην ομάδα Fear (φόβος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αγριμόνιο (Agrimony) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Καρυδιά 10ml Bach
€ 7,90
Έρωτας 25ml Bach
€ 14,90
Αγριομηλιά 25ml Bach
€ 14,90
Νερό πηγής 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή