Ηλιάνθεμο 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1868
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Ηλιάνθεμο (Rock Rose) ενδείκνυται σε περιπτώσεις που κάποιος αντιμετωπίζει έντονα τα συναισθήματα του φόβου, του τρόμου ή του πανικού. Τα συναισθήματα αυτά προκαλούν σε πολλούς ανθρώπους ακραίες αντιδράσεις, όπως είναι το "πάγωμα" ή το ανεξέλεγκτο "τρέμουλο". Κάποιοι αντιμετωπίζουν "κρίσεις πανικού" ή προσωρινό "τυφλό πανικό" (blind panic), που τους αναγκάζει να απομακρυνθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται από το σημείο στο οποίο βρίσκονται εκείνη τη στιγμή. Η "τάση" κάποιος να πανικοβάλεται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή να "βασανίζεται" από συνεχείς εφιάλτες αποτελεί επίσης ένδειξη της συγκεκριμένης συναισθηματικής κατάστασης.

Το Ηλιάνθεμο "αποκαθιστά" την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη και "χαρίζει" το θάρρος που χρειάζεται για την αντιμετώπιση καταστάσεων έντονου φόβου και πανικού. Ανήκει στην ομάδα Fear (φόβος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αγιόκλημα 25ml Bach
€ 14,90
Πεύκο 10ml Bach
€ 7,90
Κληματίδα 10ml Bach
€ 7,90
Νεροβιολέτα 10ml Bach
€ 7,90
Αγριμόνιο 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή