Σκλήρανθος 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1870
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Σκλήρανθος (Scleranthus) χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει την εσωτερική ισορροπία και την αποφασιστικότητα ενός ατόμου. Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζονται ιδιαίτερα αναποφάσιστοι στις επιλογές τους. Όταν έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο λύσεων σχεδόν παντοτε αμφιταλαντεύονται, αλλάζοντας γνώμη συνέχεια, παρατείνοντας αδικαιολόγητα πολύ το χρόνο της απόφασης και "μετανιώνοντας" συνεχώς για την επιλογή τους. Η αναποφασιστικότητα συνήθως αποτελεί την έκφραση μίας βαθύτερης εσωτερικής συναισθηματικής και πνευματικής ανισορροπίας. Συναισθηματικά, τα "αναποφάσιστα" άτομα αντιμετωπίζουν συχνά έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση τους. Πνευματικά έχουν τη "τάση" να ανταποκρίνονται στα εξωτερικά ερεθίσματα με τρόπο που δεν ευννοεί τη συγκέντρωση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Στη "κουβέντα" τους λ.χ. μεταπηδούν γρήγορα από το ένα θέμα στο άλλο, ενθουσιάζονται εύκολα με μία ιδέα αλλά το ίδιο εύκολα τη "ξεχνάνε" και γενικότερα "πέφτουν από το ένα άκρο στο άλλο".

Ο Σκλήρανθος "αποκαθιστά" την ψυχική ισορροπία και ηρεμία. Ενισχύει σημαντικά την αποφασιστικότητα και κατά συνέπεια και τη συγκέντρωση σε "πράγματα που είναι σημαντικά για εμένα". Ανήκει στην ομάδα Uncertainty (αβεβαιότητα).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Έρωτας 25ml Bach
€ 14,90
Σχοίνος 25ml Bach
€ 14,90
Άμπελος 25ml Bach
€ 14,90
Αγριόκρινο 25ml Bach
€ 14,90
Νερό πηγής 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή