Νεροβιολέτα 10ml Bach

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1876
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Νεροβιολέτα (Water Violet) "επαναφέρει" και ενισχύει τη ταπεινότητα και τη σοφία στον άνθρωπο. Πολλοί άνθρωποι διαθέτουν πολύτιμη γνώση και "ενόραση" για διάφορα θέματα, την οποία όμως αδυνατούν να μεταφέρουν στους γύρω τους. Αυτό κυρίως συμβαίνει λόγω του ότι πρόκειται για "ευαίσθητα" ή ιδιαίτερα "επιφυλακτικά" άτομα που δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με τους συνανθρώπους τους. Τόσο η γνώση που διαθέτουν όσο και τα συναισθήματα τους, μένουν καλά "κρυμμένα". Έχουν την "τάση" να απομονώνονται στο δικό τους "χώρο", με αποτέλεσμα συχνά να θεωρούνται "σνομπ", "κλειστοί", "υπερόπτες" και ακατάδεκτοι από τους άλλους. Αν και συνήθως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, η "απόμακρη" συμπεριφορά τους οδηγεί σε μία γενικότερη κοινωνική "μοναξιά". Η συναισθηματική φόρτιση και τα αποτελέσματα της, συχνά οδηγούν - ως εσωτερική αντίδραση στη κατάσταση - στην υιοθέτηση μίας στάσης "ανωτερότητας" έναντι των άλλων.

Η Νεροβιολέτα συμβάλει στο να είμαστε "ανοιχτοί" και να μοιραζόμαστε τη "σοφία" μας με τους γύρω μας. Προάγει την κοινωνικότητα και την "ταπεινοφροσύνη". Ανήκει στην ομάδα Loneliness (μοναξιά).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Κερατόστιγμα 10ml Bach
€ 7,90
Revival Remedy 10ml
€ 9,90
Κληματίδα 25ml Bach
€ 14,90
Λάριξ 25ml Bach
€ 14,90
Αγιόκλημα 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή