Λευκή Αγριοκαστανιά 10ml Bach

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1877
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Λευκή Αγριοκαστανιά (White Chestnut) "επαναφέρει" την ηρεμία και τη γαλήνη στο νου, "αποθώντας" τις ανεπιθύμητες σκέψεις. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πως το "μυαλό" τους είναι συνεχώς γεμάτο σκέψεις. Οι σκέψεις αυτές "ανακυκλώνονται" διαρκώς, επανέρχονται και "γυρίζουν" μέσα στο νου. Πολλές φορές παίρνουν τη μορφή "διαλόγων" ή "διαπληκτισμών" που επαναλαμβάνονται συνέχεια. Οι "διάλογοι" συνήθως γίνονται με τρίτα πρόσωπα, αν και αρκετά συχνά λαμβάνουν τη μορφή της "κουβέντας" με τον ίδιο μας τον εαυτό - μετατρέπονται δηλαδή σε "μονολόγους" που κυριαρχούν στη σκέψη μας. Η συγκεκριμένη συναισθηματική φόρτιση έχει ως αποτέλεσμα να απομονώνεται το άτομο από το περιβάλλον του. Χάνει το παρόν, δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί και συχνά χάνει ακόμη και τον ύπνο του, με τις σκέψεις να "διαρκούν" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Λευκή Αγριοκαστανιά συμβάλει στον "καθαρισμό" των σκέψεων, φέρνοντας διαύγεια και αποκαθιστώντας τη δυνατότητα συγκέντρωσης. Ανήκει στην ομάδα Lack of Interest (έλλειψη ενδιαφέροντος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αγριομηλιά 10ml Bach
€ 7,90
Νεροβιολέτα 25ml Bach
€ 14,90
Γκυ 10ml Bach
€ 7,90
Ελιά 10ml Bach
€ 7,90
Γεντιανή 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή