Καρυδιά 25ml Bach

Τιμή e-shop:
€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1890
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Καρυδιά (Walnut) ενισχύει την προσαρμοστικότητα, την ευελιξία και προσφέρει "προστασία" κατά τη διάρκεια περιόδων της ζωής που χαρακτηρίζονται από έντονες "αλλαγές". Κάθε άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του θα κληθεί να αντιμετωπίσει σημαντικές αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές ενδέχεται να είναι σωματικές όπως λ.χ. η εφηβεία, η εγκυμοσύνη, η γέννα, η εμμηνόπαυση. Ενδέχεται να είναι "ψυχολογικές" όπως λ.χ. μία νέα θέση εργασίας, η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, ένα διαζύγιο ή ένας χωρισμός, ο γάμος, η συνταξιοδότηση. Οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή συνοδεύονται συχνά από φοβίες ή ανασφάλειες, καθώς και από δυσκολία προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Η Καρυδιά συμβάλει στο "σπάσιμο" των δεσμών με το παρελθόν και στην αποδοχή του μέλλοντος. Μας βοηθάει να δούμε καθαρά τις νέες συνθήκες, να τις κατανοήσουμε και να προσαρμοστούμε - χωρίς φόβο και αγωνία - σε αυτές. Ανήκει στην ομάδα Oversensitivity (υπερευαισθησία).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Καστανιά 10ml Bach
€ 7,90
Φτελιά 25ml Bach
€ 14,90
Πεύκο 10ml Bach
€ 7,90
Κόκκινη Αγριοκαστανιά 25ml Bach
€ 14,90
Ρείκι 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή