Αγριοτριανταφυλλιά 25ml Bach

Τιμή e-shop:
€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1892
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Άγριο Τριαντάφυλλο (Wild Rose) συνεισφέρει στην "επαναφορά" του ενθουσιασμού και της χαράς για τη ζωή. Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν σημάδια "παραίτησης" από όσα συμβαίνουν γύρω τους. Αναπτύσσουν μία "απάθεια" και δεν ενδιαφέρονται για μικρότερα ή μεγαλύτερα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή τους. Έχουν "δεχτεί" τις καταστάσεις και τις συνθήκες μέσα στις οποίες διαβιώνουν και δείχνουν "υποταγμένοι" στη μοίρα τους. Σε ακραίες περιπτώσεις (λ.χ. μετά από μία σοβαρή ασθένεια), ενδέχεται να σταματήσουν να "λειτουργούν" ακόμη και σε απλές καθημερινές καταστάσεις.

Το Άγριο Τριαντάφυλλο συμβάλει στην "επιστροφή" του ενθουσιασμού και της αγάπης για τη ζωή. Βοηθάει στο να "βγούμε" από την κατάσταση της απάθειας και να αρχίσουμε ξανά να ενδιαφερόμαστε για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ανήκει στην ομάδα Lack of Interest (έλλειψη ενδιαφέροντος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αγριοτριανταφυλλιά 10ml Bach
€ 7,90
Πεύκο 25ml Bach
€ 14,90
Αγριμόνιο 25ml Bach
€ 14,90
Άμπελος 25ml Bach
€ 14,90
Καρπίνος 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή