Revival Remedy 25ml Crystal Herbs

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1961
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100560892
Εταιρεία Crystal Herbs
Το Revival Remedy είναι ένας ειδικός συνδυασμός 5 ανθοϊαμάτων (Δαμασκηνιά, Κληματίδα, Έρωτας, Ηλιάνθεμο και Αγριόκρινο).

To Revival Remedy δημιουργήθηκε από τον Dr. Edward Bach ως συνταγή αντιμετώπισης κρίσεων - αποτελεί ουσιαστικά ένα προϊόν έκτακτης ή/και επείγουσας ανάγκης. Το Revival Remedy λειτουργεί άμεσα πάνω στο τομέα της συναισθηματική αποφόρτισης, σε περιπτώσεις έντονου σοκ, πανικού ή ψυχολογικού τραύματος. Είναι απάραίτητο σε περιπτώσεις σοβαρών ατυχημάτων, απώλειας πολύ αγαπημένων ανθρώπων, αλλά και σε περιπτώσεις σοβαρών κρίσεων άγχους ή πανικού.

Το Revival Remedy είναι πολύ χρήσιμο και σε λιγότερο σοβαρές περιπτώσεις οι οποίες όμως συνδέονται με μία προσωρινή συναισθηματική φόρτιση. Δοκιμάστε το σε περιπτώσεις κατά τις οποίες αναμένετε να έχετε έντονο άγχος, όπως λ.χ. σε εξετάσεις, σε επαγγελματικές συνεντεύξεις, επισκέψεις στον οδοντίατρο ή την εφορία, σε δίκες κτλ.

Καταναλώστε 4 σταγόνες από το Revival Remedy σε ένα ποτήρι με νερό ή κατευθείαν κάτω από τη γλώσσα. Σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζετε τάσεις λιποθυμίας η έντονο τρεμούλιασμα, επαλείψτε μερικές σταγόνες στα χείλη και τους καρπούς. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αισθανθείτε περισσότερο ήρεμοι.

Το Revival Remedy δεν έχει φαρμακευτική δράση ούτε και αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Η επίδραση του ενεργοποιεί και επιταχύνει τη δυνατότητα του οργανισμού να αναπτύξει τις εσωτερικές δυνάμεις ίασης που διαθέτει.

Δείτε επίσης

Πεύκο 10ml Bach
€ 7,90
Κόκκινη Αγριοκαστανιά 25ml Bach
€ 14,90
Καστανιά 10ml Bach
€ 7,90
Κληματίδα 10ml Bach
€ 7,90
Οξυά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή