Higher Chakras 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2205
Είδος Ανθοϊάματα Chakra
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Crystal Herbs
Barcode 5060100562100
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά Chakra Essences περιλαμβάνει δέκα υπέροχα ιάματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε “βαθύτερη” και ουσιαστικότερη επαφή με τα Chakra σας. Τα Chakra επηρεάζουν τόσο την πνευματική, όσο και την συναισθηματική σας ισορροπία.

Το Higher Chakras Combination αφορά τα 5 ανώτερα Chakras τα οποία απευθύνονται περισσότερο στη σύνδεση του ανθρώπου με την Θεία Δύναμη - σε αντίθεση με τα "βασικά" Chakras που συνδέονται περισσότερο με τη φυσική ύπαρξη. Tα Higher Chakras βρίσκονται τοποθετημένα (το ένα πάνω από το άλλο) στο ενεργειακό πεδίο που σχηματίζει η ανθρώπινη αύρα - ακριβώς πάνω από το Crown Chakra.

Το ίαμα Higher Chakras συμβάλλει στο "άνοιγμα" των ανώτερων Chakras και στην "ένωση" του ανθρώπου με το Σύμπαν, σε όλες τις διαστάσεις της ύπαρξης. Ενισχύει εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν και να χρησιμοποιήσουν τη "συνολική δύναμη" που κρύβεται μέσα τους και να έρθουν σε επαφή με κάθε πτυχή του εαυτού τους.

Το ίαμα Higher Chakras Combination περιέχει Silver, Angelica, Green Jasper, Convulvulus και Lavender.

Η σειρά Chakra Essences με τα δέκα ξεχωριστά ιάματα, θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα "μπλοκαρισμένα" Chakras και να αποκαταστήσετε τη ροή ενέργειας και την ισορροπία τους.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Charka Essences έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και εξειδικευμένα ιάματα (κάθε τύπου). Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Crown Chakra 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Feet Chakra 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή