Συγχώρεση (Forgiveness) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1931
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561134
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Forgiveness ενισχύει την δυνατότητα ενός ατόμου να "συγχωρεί" τον εαυτό του και τους άλλους, απαλάσσοντας το ταυτόχρονα από εσωτερικά αισθήματα "ενοχής". Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν κατά περιόδους, την "τάση" να κατηγορούν τον εαυτό τους για όσα συμβαίνουν γύρω τους. Ενδέχεται ακόμη να αισθάνονται ένα τεράστιο "βάρος" για "σφάλματα", "παραλείψεις" ή γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν και για τα οποία αισθάνονται αποκλειστικά υπεύθυνοι. Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, το συναίσθημα εσωτερικής "ενοχής" είναι απροσδιόριστο - δεν συνδέεται με κάποιο "αναγνωρίσιμο" γεγονός - απλά ... υπάρχει. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συναισθηματικής κατάστασης είναι η διαρκής αναζήτηση "εξιλέωσης", η οποία όσο δεν "έρχεται" οδηγεί σε "αυτολύπηση" και σε άρνηση να "αγαπήσει" κανείς τον εαυτό του. Η συνεχής "κριτική" για "όσα έγιναν ή δεν έγιναν" και η εσωτερική "απόγνωση", οδηγεί τον άνθρωπο σταδιακά στην αποξένωση και σε αδυναμία να συνεχίσει "να ζει" τη ζωή του.

To Forgiveness μας βοηθάει να "συγχωρήσουμε" τον εαυτό μας για τα "σφάλματα" ή τις "παραλείψεις" του παρελθόντος. Μας επιτρέπει να κατανοήσουμε πως "ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς" και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Δείχνοντας αγάπη στον εαυτό μας καταφέρνουμε τελικά να συγχωρήσουμε και όσους θεωρούμε πως μας "έβλαψαν" στο παρελθόν.

Το Forgiveness περιέχει Hyssop, Stargazer Lily, Dioptase, Ruby και Gold.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή