Κακοποίηση (Healing Abuse) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1932
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Crystal Herbs
Barcode 5060100561165
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Healing Abuse ενισχύει την εσωτερική "δύναμη" ενός ατόμου να αντιμετωπίσει τις συναισθηματικές επιπτώσεις που έχουν προκληθεί από την κακοποίηση του στο παρελθόν. Οι άνθρωποι που έχουν κακοποιηθεί (με οποιοδήποτε τρόπο: συναισθηματικό, πνευματικό, ψυχολογικό ή σωματικό) αποδέχονται συχνά υποσυνείδητα το ρόλο του "θύματος". Αυτή η συναισθηματική κατάσταση οδηγεί στην "διαιώνιση" του κύκλου της κακοποίησης - ανεξάρτητα από το αν η κακοποίηση συνεχίζεται από τον ίδιο άνθρωπο ή αν η "τάση" να συνάπτουν σχέσεις με τους "λάθος" ανθρώπους, οδηγεί σε "εναλλαγή" προσώπων. Οι τραυματικές εμπειρίες της κακοποίησης δημιουργούν το συναίσθημα πως "αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε μένα" ή πως "είμαι θύμα των συνθηκών", με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Χρειάζεται μεγάλο κουράγιο, εσωτερική δύναμη και ικανότητα "συγχώρεσης" προκειμένου να "σπάσει" οριστικά ο "φαύλος κύκλος" της κακοποίησης. Η συγκεκριμένη συναισθηματική φόρτιση ενδέχεται να έχει τις "ρίζες" της στην παιδική ηλικία, όταν το απροστάτευτο άτομο έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης ή "μάρτυρας" κακοποίησης πολύ οικείων προσώπων. Το μέγεθος και το είδος της κακοποίησης δεν είναι πάντοτε το ίδιο, αλλά έχει σχεδόν πάντοτε τίς ίδιες συνέπειες. Χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό, λανθασμένες προσωπικές επιλογές και "υποταγή" στις καταστάσεις που "δεν μπορούν να αλλάξουν".

To Healing Abuse μας βοηθάει να "αποδράσουμε" από το "φαύλο κύκλο" που άθελα μας συντηρούμε. Μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, να συνειδητοποιήσουμε πως μπορούμε να μην είμαστε "θύματα" και να αναγνωρίσουμε πως "υπάρχουν και διαφορετικές επιλογές".

Το Healing Abuse περιέχει Larimar, Calla Lily, Roses - Irene of Denmark & Peace, White Chicory και Zoisite.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή