Συναισθηματικές Σχέσεις (Healing Relationships) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1935
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561387
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Healing Relationships ενισχύει την δυνατότητα του ατόμου να "είναι ανοιχτό" στη δημιουργία νέων συναισθηματικών σχέσεων. Πολλοί άνθρωποι "κουβαλάνε" μαζί τους την επιφυλακτικότητα και την απογοήτευση που δημιουργήθηκαν μέσα από σχέσεις που έζησαν στο παρελθόν. Οι αρνητικές προσωπικές εμπειρίες και τα συναισθηματικά "τραύματα", δημιουργούν υποσυνείδητα μία σειρά από "φράγματα" που εμποδίζουν τη σύναψη νέων ειλικρινών σχέσεων. Οι "πληγές" του παρελθόντος και ο "φόβος" πως όλα θα επαναληφθούν, εμποδίζουν πολλούς ανθρώπους να "συνεχίσουν με τη ζωή τους" και να είναι "ανοιχτοί" σε νέες σχέσεις. Άλλοι πάλι, "μπαίνουν" σε νέες σχέσεις με τόση επιφυλακτικότητα (ή "απαιτήσεις") που τελικά δίνουν την εντύπωση πως δεν μπορούν να λάβουν και να δώσουν αληθινή αγάπη και τελικά απομακρύνουν τους άλλους. Γενικά, η ύπαρξη ισχυρών "μηχανισμών άμυνας" που οφείλονται στη πεποίθηση πως "δεν πρόκειται να γίνει τίποτε ούτε και αυτή τη φορά" ή "αυτή τη φορά δεν θα φερθώ με τον ίδιο τρόπο", εμποδίζουν τη σύναψη νέων ισχυρών συναισθηματικών σχέσεων.

To Healing Relationships μας βοηθάει να "σπάσουμε" τα συναισθηματικά "φράγματα" που δημιούργησαν οι εμπειρίες του παρελθόντος και να ανοίξουμε ειλικρινά τη καρδιά μας σε νέες σχέσεις. Η διάθεση αυτή γίνεται πάντοτε "αντιληπτή" από όσους νέους ανθρώπους προσεγγίζουμε.

Το Healing Relationships περιέχει Smithsonite, Blue Quartz, Ruby, Ruby Red Rose και Iceberg Rose και Chrysoprase.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή