Εσωτερική Εμπιστοσύνη (Inner Certainty) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1937
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561189
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Inner Certainty ενισχύει την δυνατότητα του ατόμου να "διαλύσει" τις εσωτερικές "αμφιβολίες" και να "αποκαταστήσει" την εμπιστοσύνη και "πίστη" στον εαυτό του. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε μία κατάσταση, στην οποία το συναίσθημα του "ποιός πραγματικά είμαι" μοιάζει να έχει "μπλοκαριστεί" από την καθημερινότητα τους. Έχοντας χάσει την "επαφή" με την εσωτερική τους "συνείδηση" και την εικόνα της "πορείας" τους στη ζωή, αισθάνονται συχνά απαισιόδοξοι, γίνονται κυνικοί ή "πικρόχολοι" και γενικότερα αισθάνονται "αμφιβολία" τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για την "εξέλιξη των πραγμάτων". Απομονωμένοι συχνά από το περιβάλλον τους μετατρέπουν την "εσωτερική ανασφάλεια" που τους διακατέχει σε μία "δικαιολογία", για να αποφύγουν την "αλλαγή" που απαιτείται για να "προχωρήσουν μπροστά" στη ζωή τους. Συχνά σκέφτονται πως "όλα πάνε καλά" παρά το γεγονός πως "κάτι μέσα τους", τους λέει πως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η "εσωτερική ανασφάλεια" συνήθως λειτουργεί ως "μηχανισμός άμυνας" στην ανάγκη για "αλλαγή".

To Inner Certainty μας βοηθάει να "αναγνωρίσουμε" την εσωτερική ανασφάλεια που μας διακατέχει και να την "αντιμετωπίσουμε". Μας χαρίζει "σιγουριά" στον εαυτό μας και μας επιτρέπει να αντιληφθούμε την "πορεία των πραγμάτων" και να προσαρμοστούμε σε αυτήν.

Το Inner Certainty περιέχει Sunflower, Pink Geranium, Honesty, Compassion Rose, Ruby και Octahedron.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή