Εσωτερική Ελευθερία (Inner Freedom) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1939
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561400
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Inner Freedom ενισχύει την δυνατότητα του ατόμου να "απαλλαγεί" από την ανάγκη να ασκεί διαρκώς "κριτική" (στον εαυτό του ή σε άλλους), αλλά και από τη "φοβία" της κριτικής που μπορεί να δεχτεί από τρίτους. Όταν το αίσθημα της "εσωτερικής ανεκτικότητας" παρουσιάζει κάποια διαταραχή, τότε συχνά ο άνθρωπος΄αρχίζει να "κρίνει αυστηρά" είτε τον ίδιο του τον εαυτό είτε τους γύρω του. Ειδικά στην εποχή που ζούμε - όπου το "άσπρο" και το "μαύρο" επικρατούν του "γκρίζου" - η έλλειψη ανοχής αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Η ανάγκη να είναι κάποιος διαρκώς επικριτικός, στην ουσία άποτελεί εμπόδιο στην προσωπική του εξέλιξη. Η "άρνηση" να κατανοήσει κάποιος πως δεν υπάρχει "καλός" ή "κακός" τρόπος δράσης, απλά υπάρχουν πολλοί "εναλλακτικοί" τρόποι δράσης, ενδέχεται να οδηγεί σε συγκρούσεις στην εργασία, στο σπίτι ή στο φιλικό περιβάλλον. Οι "συγκρούσεις" αυτές δεν επιτρέπουν στον άνθρωπο να "εξελιχθεί" και να "πετύχει" εκείνα που μπορεί.

Το Inner Freedom μας επιτρέπει να "μειώσουμε" την αρνητική κριτική που ασκούμε στον εαυτό μας και κατ' επέκταση στους γύρω μας. Μας χαρίζει την "εσωτερική ελευθερία" να δεχτούμε τόσο τις δικές μας επιλογές, όσο και εκείνες των κοντινών μας ανθρώπων.

To Inner Freedom περιέχει Beryl, Quartz Solution, Silver Birch, Yew, Nasturtium και Citrine.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή