Εσωτερική Χαρά (Inner Joy) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1941
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561202
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Inner Joy βοηθάει στην αντιμετώπιση αρνητικών συναισθημάτων όπως είναι η απογοήτευση και η απελπισία και "σπάζει" τα εμπόδια που "μπλοκάρουν" την αίσθηση της χαράς και της ευτυχίας. Τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος (συνειδητές ή υποσυνείδητες), αναγκάζουν πολλούς ανθρώπους να "σφραγίσουν" κάποια "τμήματα" του εαυτού τους. Αυτό έχει ως απότέλεσμα να μην αισθάνονται εσωτερικά "ολοκληρωμένοι" και κατά προέκταση να μην μπορούν να αισθανθούν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Για να γίνει η "επανασύνδεση" με την "εσωτερική χαρά" θα πρέπει σε πρώτο στάδιο να καταπολεμηθούν τα αρνητικά συναισθήματα. Πολλές φορές τα συναισθήματα αυτά είναι υποσυνέιδητα και δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά. Μία γενικότερη θλίψη, μία απογοήτευση για όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον, μία "απάθεια" για όλα όσα γίνονται καθημερινά, η μόνιμη έλλειψη "όρεξης" για συμμετοχή σε δραστηριότητες, αποτελούν ενδείξεις της συγκεκριμένης συναισθηματικής κατάστασης.

Το Inner Joy μας επιτρέπει να "αποκαλύψουμε" τις εσωτερικές διεργασίες ή/και τραύματα που μας υποχρεώνουν να "αποκλείουμε" τη χαρά και ευτυχία από τη ζωή μας. Αποκαλύπτοντας και καταλαβαίνοντας το "τι φταίει" μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα και να ξαναβρούμε τη χαμένη χαρά για ζωή.

To Inner Joy περιέχει Daffodil, Dill, Quartz Citrine, Jet, Staurolite και Labradorite.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή