Εσωτερική Δύναμη 10ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1943
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Inner Strength βοηθάει εκείνους που θεωρούν πως χρειάζονται μία "ενίσχυση" της θέλησης και της αποφασιστικότητας τους, καθώς και εκείνους που επιθυμούν να ενισχύσουν τη δυνατότητα τους να βλέπουν τη "θετική πλευρά της ζωής". Όλοι οι άνθρωποι, σε κάποια "φάση" της ζωής τους, αισθάνονται μία "αδυναμία" να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις που προκύπτουν. Η δυνατότητα να βλέπει κανείς τη "θετική πλευρά των πραγμάτων" χάνεται και επικρατεί η απαισιοδοξία και η "παραίτηση". Η απόλυτα "δυσάρεστη" διαδικασία να αντιμετωπίσει κανείς τα καθημερινά προβλήματα, μετατρέπεται σε πραγματικό "γολγοθά" όταν δεν υπάρχει η εσωτερική δύναμη που θα στηρίξει την άποψη πως "ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".

Το Inner Strength μας δίνει τη "δύναμη" να αντιμετωπίσουμε όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που "διασχίζουν" το δρόμο μας. Μας χαρίζει τη θέληση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις και να "βγούμε νικητές" - πιο δυνατοί και ώριμοι.

To Inner Strength περιέχει Rosa Sunblest, Yellow Water Lily, Dandelion, Datura Cuprite και Chalcopyrite.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Υπευθυνότητα 10ml
€ 9,90
Απαλλαγή από Εθισμούς 10ml
€ 9,90
Τρυφερή Επικοινωνία 10ml
€ 9,90
Αυτοπεποίθηση 10ml
€ 9,90
Πνευματική Διαύγεια 10ml
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή