Εσωτερική Σοφία (Inner Wisdom) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1945
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100561158
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Inner Wisdom απευθύνεται σε εκείνους που αισθάνονται την ανάγκη να επαναφέρουν την ισορροπία μεταξύ της καρδίας και του μυαλού. Εκείνους που επιθυμούν να πετύχουν την αρμονική επικοινωνία ανάμεσα στην ψυχή και στην έμφυτη εσωτερική σοφία. Φυλαγμένα στα βάθη της ψυχής, βρίσκεται όλη η γνώση που ο άνθρωπος έχει αποκτήσει καθώς επίσης και όλα τα ταλέντα που έχει αναπτύξει. Αυτά τα "προσωπικά δεδομένα", είναι η πηγή της εσωτερικής σοφίας - η οποία όμως είναι διαθέσιμη μόνο εάν επιτραπεί στη ψυχή να γίνει η δύναμη που οδηγεί την ζωή του ανθρώπου. Προκειμένου η εσωτερική σοφία να καθοδηγήσει το άτομο, είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί η ένωση νου και ψυχής, μέσω της καρδιάς. Με το τρόπο αυτό, το μυαλό θα εξυπηρετεί τις αναζητήσεις της καρδιάς και όχι το αντίθετο. Αν δεν αναγνωριστεί ανοικτόκαρδα το μεγαλείο της ψυχής, τότε πάντοτε ο άνθρωπος θα έχει περιορισμένη αντίληψη για το κόσμο.

Το Inner Wisdom, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε μια πιό ισχυρή "ένωση" μεταξύ της καρδιάς, του μυαλού και της ψυχής. Θα συμβάλει αποφασιστικά, στο να ανοίξουν διάπλατα οι "πόρτες" της εσωτερική μας σοφίας.

Το Inner Wisdom περιέχει Eilat Stone, Sapphire, Kunzite, Compassion Rose, Rubellite, & Divine Mother Rose.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Θηλυκή Ενέργεια (Female Essence) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Ευγνωμοσύνη (Thankfulness) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Προσωπικά Όρια (Auric Protection) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Πατώντας στη Γη (Being Present) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Εσωτερική Γαλήνη (Inner Calm) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή