Αφθονία στη Ζωή (Open to Receive) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1951
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Crystal Herbs
Barcode 5060100561271
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Open to Receive απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν μεγαλύτερη αφθονία στην ζωή τους, ανεξάρτητα αν αυτή αναφέρεται σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο.

Το κλασικό στερεότυπο που επικρατεί στις μέρες μας “δεν έχουμε αρκετά” αποτελεί την πηγή πολλών προβλημάτων σήμερα στον κόσμο, με βασικότερο αυτό της τεράστιας ανισορροπίας που υπάρχει στην κατανομή του πλούτου παγκοσμίως. Ζώντσς στο "κόσμο της Αφθονίας" είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό, ο άνθρωπος να θεωρεί συχνά πως του λείπουν "πράγματα". Η αντιλαμβανόμενη "έλλειψη" (υλικών ή συναισθηματικών "αγαθών") φέρνει συχνά την ανασφάλεια, το θυμό, την απογοήτευση, τη καχυποψία και την "αποστασιοποίηση". Από την σκοπιά όμως της ψυχής , η πραγματική αφθονία βρίσκεται μέσα στον κάθε άνθρωπο και είναι διαθέσιμη "δωρεάν", αρκεί να είναι “έτοιμος και ανοιχτός” στο να τη δεχτεί.

Το Open to Receive θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε την πραγματική αφθονία που κρύβουμε στην ψυχή μας. Θα μας "ανοίξει τα μάτια" για να αντιληφθούμε τους πραγματικούς θησαυρούς που μας περιτριγυρίζουν (σύνροφος, οικογένεια, φίλοι) και θα μειώσει την επίδραση των ασταμάτητων "θέλω" στη ζωή μας. Θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε τον "πραγματικό" πλούτο από τον "πλαστό".

Το Open to Receive, περιέχει Osteospernum, (Kirengeshomia) Curcuma, Iceberg Rose, Emerald, Wulfenite και Rhodocrosite.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Θηλυκή Ενέργεια (Female Essence) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Εσωτερική Γαλήνη (Inner Calm) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Πνευματική Διαύγεια (Clarity) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αυτοπεποίθηση (Confidence) 10ml Crystal herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή