Προσωπική Αποδοχή (Self Acceptance) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1953
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100561233
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Self Acceptance θα συμβάλει θετικά, σε όσους πρέπει (και είναι σημαντική ανάγκη αυτή) να αποδεχτούν και να αγαπήσουν περισσότερο το εαυτό τους. Η ψυχή καταλαβαίνει την γλώσσα της καρδιάς και της αγάπης άνευ όρων. Στις ημέρες μας όμως, η αγάπη άνευ όρων δεν αποτελεί πλεον την πρώτη επιλογή στην επικοινωνία με τους άλλους. Δεν αποτελεί καν το "τρόπο" με τον οποίο ο άνθρωπος προσεγγίζει τον ίδιο του τον εαυτό (όσο και ο "ατομισμός" θεωρείται πως "καταδυναστεύει" τις σύγχρονες κοινωνίες). Αν το άτομο καταφέρει να κατανοήσει το μεγαλείο αυτής της αγάπης, τότε θα μπορέσει να δεχτεί - πάνω και πρώτα από όλα - τον εαυτό του, όπως ακριβώς είναι. Με τις θετικές και τις αρνητικές του πλευρές - αλλά πάνω από όλα με τη ανυπολόγιστα μεγάλη "δυναμική" που κρύβει. Αν ο άνθρωπος αποδεχτεί και αγαπήσει τον εαυτό του, τότε θα θεωρήσει πως αξίζει να αγαπηθεί και από τους άλλους - και αυτό θα συμβεί.

Το Self Acceptance θα μας βοηθήσει να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, ανοίγοντας τους δρόμους για καλύτερη επικοινωνία με την ψυχή μας. Θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε πως δεν είμαστε "τέλειοι", αλλά πως "αξίζουμε" πολλή αγάπη.

Το Self Acceptance περιέχει Danburite, Green Calcite, Ruby Red Rose, Sweetheart Rose, Chrysoprase και Rhodonite.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αυτοπεποίθηση (Confidence) 10ml Crystal herbs
€ 9,90
Θηλυκή Ενέργεια (Female Essence) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αυτοσυγκέντρωση (Inner Focus 10ml) Crystal Herbs
€ 9,90
Πνευματική Διαύγεια (Clarity) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή