Ευγνωμοσύνη 10ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1958
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Thankfulness απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν την ζωή τους, με τις αρετές της ευγνωμοσύνης και της χάρης.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να κατανοήσει ο άνθρωπος, πόσο πραγματικά ευγνώμων θα πρέπει να αισθάνεται για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του. Θα πρέπει να "συνειδητοποιήσει" πόσο σημαντικά και "υπερπολύτιμα" είναι όλα όσα έχει γύρω του και μέσα του - τα οποία συχνά παύει να τα "παρατηρεί", καθώς τα θεωρεί "δεδομένα". Αν ο άνθρωπος, κάθε φορά δέχεται με ευγνωμοσύνη καθετί καινούργιο στη ζωή του και αν εκτιμάει τα πολύτιμα αγαθά που του έχουν "απλόχερα" δωθεί, τότε σίγουρα θα γίνει καλύτερη και ουσιαστικότερη ολόκληρη η καθημερινότητα του.

Το Thankfulness θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε και πάλι την καρδιά μας, ώστε να πλημμυρίσουμε με το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης.

Το Thankfulness περιέχει Kunzite, Hibiscus Orange, Hyacinth, Ruby Red Rose, Celestite και Zoisite.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Τρυφερή Επικοινωνία 10ml
€ 9,90
Εσωτερική Γαλήνη 10ml
€ 9,90
Πνευματική Διαύγεια 10ml
€ 9,90
Υπευθυνότητα 10ml
€ 9,90
Εσωτερική Δύναμη 10ml
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή