Τετράφυλλο Τριφύλι

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3035
Είδος Pendants
Χρώμα Χρυσό
Μήκος 5,00 cm
Προέλευση Hellas
Τα Aromatherapy Pendants αποτελούν την ιδανική λύση για τη διάχυση των αιθερίων και αρωματικών ελαίων μέσα ή γύρω από έναν συγκεκριμένο χώρο. Τα Aromatherapy Pendants, ανάλογα με το σχεδιασμό τους, μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο, τη ντουλάπα ή και να "φορεθούν" σαν κοσμήμα.

Τα Aromatherapy Pendants διασφαλίζουν την αργή και σταδιακή διάχυση των αιθερίων ελαίων. Κάθε αρωματιστής διαθέτει στο πίσω τμήμα του ένα κομμάτι από φυσικό ψημένο πηλό, ο οποίος ως υλικό είναι πορώδης. Οι μικροί πόροι στην επιφάνεια του πηλού απορροφούν τα αιθέρια έλαια και τα διαχέουν αργά στο χώρο, απελευθερώνοντας έτσι το εκπληκτικό φυσικό άρωμα τους.

Ο αρωματιστής αυτοκινήτου "Τετράφυλλο Τριφύλι", έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε όχημα. Απλά προσαρμόστε τον στον εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιόντας τα κορδονάκια που διαθέτει στο επάνω μέρος του. Θα δώσει ξεχωριστό "χρώμα" στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και θα σας φέρει καλή τύχη.

Για να εμπλουτίσετε με αιθέρια έλαια τον αρωματιστή σας, απλώς γυρίστε τον ανάποδα και στάξτε 2 σταγόνες αιθερίου ελαίου στην πήλινη επιφάνεια. Αφήστε τα έλαια να απορροφηθούν για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε τον αρωματιστή στη θέση του. Ο αρωματιστής θα διαχέει τα αιθέρια έλαια για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες (ανάλογα με την ένταση που αυτά έχουν). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αρωματιστή σας αμέτρητες φορές, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Αν θέλετε να αλλάξετε άρωμα, απλά χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό αιθέριο έλαιο.

Οι αρωματιστές αυτοκινήτου θα σας απαλλάξουν από τα επιβλαβή χημικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα του εμπορίου και θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στο όχημα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα αιθέρια έλαια και αρωματικά έλαια ή να επιλέξετε κάποιον από τους έτοιμους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων που προσφέρουμε στα Sensities.

Τα Aromatherapy Pendants που θα βρείτε στα Sensities είναι χειροποίητα και κανένα δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο. Είναι κατασκευασμένα από Fimo, βαμμένα με μη-τοξικά χρώματα και δεν καταστρέφονται εάν πέσουν κάτω. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα ειδικά για τα Sensities.

Δείτε επίσης

Ψάρι με Καρδούλα (HP)
€ 11,90 € 11,90
Μπαλόνια
€ 12,90 € 12,90
Καρδιά σε Κάδρο (NP)
€ 14,90 € 14,90
Ποντικάκι με Τυρί (DP)
€ 7,90 € 7,90
Ψαροκόκκαλο (DP)
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή