Ψάρι με Καρδούλα (HP)

€ 11,90
€ 11,90Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3147
Είδος Pendants
Μήκος 3,00 cm
Προέλευση Hellas
Τα Aromatherapy Pendants αποτελούν την ιδανική λύση για τη διάχυση των αιθερίων και αρωματικών ελαίων μέσα ή γύρω από έναν συγκεκριμένο χώρο. Τα Aromatherapy Pendants, ανάλογα με το σχεδιασμό τους, μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο, τη ντουλάπα ή και να "φορεθούν" σαν κοσμήμα.

Τα Aromatherapy Pendants διασφαλίζουν την αργή και σταδιακή διάχυση των αιθερίων ελαίων. Οι αρωματιστές καρπού/αστραγάλου διαθέτουν στο εμπρός τμήμα τους ένα κομμάτι από φυσικό ψημένο πηλό, ο οποίος ως υλικό είναι πορώδης. Οι μικροί πόροι στην επιφάνεια του πηλού απορροφούν τα αιθέρια έλαια και τα διαχέουν αργά στο χώρο, απελευθερώνοντας έτσι το εκπληκτικό φυσικό άρωμα τους. Τα αιθέρια ή αρωματικά έλαια δεν έρχονται σε απευθείας επαφή με την επιδερμίδα.

Ο αρωματιστής καρπού/αστραγάλου "Ψάρι με Καρδούλα", έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να "φορεθεί" εύκολα και γρήγορα στο καρπό. Απλά περάστε τον γύρω από τον καρπό σας και "σφίξτε" τα καρδονάκια προκειμένου να τον σταθεροποιήσετε. Θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σας και θα εντυπωσιάσει με τις εκπληκτικές ιδιότητες του. Ένα πάρα πολύ ξεχωριστό κόσμημα.

Για να εμπλουτίσετε με αιθέρια έλαια τον αρωματιστή σας, απλώς στάξτε 2 σταγόνες αιθερίου ελαίου στην πήλινη επιφάνεια. Αφήστε τα έλαια να απορροφηθούν για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε τον αρωματιστή στο καρπό σας. Ο αρωματιστής θα διαχέει τα αιθέρια έλαια για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες (ανάλογα με την ένταση που αυτά έχουν). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αρωματιστή σας αμέτρητες φορές, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Αν θέλετε να αλλάξετε άρωμα, απλά χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό αιθέριο έλαιο.

Οι αρωματιστές καρπού θα σας απαλλάξουν από τα επιβλαβή χημικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα του εμπορίου και θα δώσουν μία ξεχωριστή "νότα" στην εμφάνιση σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα αιθέρια έλαια και αρωματικά έλαια ή να επιλέξετε κάποιον από τους έτοιμους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων που προσφέρουμε στα Sensities. Στις καλοκαιρινές σας βόλτες, μην λησμονήσετε να χρησιμοποιήσετε το βραχιόλι σας σαν "εντομοαπωθητικό" με το Bugs Away Blend.

Τα Aromatherapy Pendants που θα βρείτε στα Sensities είναι χειροποίητα και κανένα δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο. Είναι κατασκευασμένα από πολυμερικό πηλό, βαμμένα με μη-τοξικά χρώματα και δεν καταστρέφονται εάν πέσουν κάτω. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για τα Sensities.

Δείτε επίσης

Ψαροκόκκαλο (DP)
€ 7,90
Μπαλόνια
€ 12,90 € 12,90
Ποντικάκι με Τυρί (DP)
€ 7,90 € 7,90
Κύκλος με Χάντρες (NP)
€ 14,90
Λουκάνικο (DP)
€ 6,90 € 6,90
Επιστροφή στην κορυφή