Ποντικάκι με Τυρί (DP)

€ 7,90
€ 7,90Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3136
Είδος Pendants
Μήκος 3,0 cm (diameter)
Προέλευση Hellas
Τα Aromatherapy Pendants αποτελούν την ιδανική λύση για τη διάχυση των αιθερίων και αρωματικών ελαίων μέσα ή γύρω από έναν συγκεκριμένο χώρο. Τα Aromatherapy Pendants, ανάλογα με το σχεδιασμό τους, μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο, τη ντουλάπα ή και να "φορεθούν" σαν κοσμήμα.

Τα Aromatherapy Pendants διασφαλίζουν την αργή και σταδιακή διάχυση των αιθερίων ελαίων. Κάθε αρωματιστής διαθέτει στο πίσω τμήμα του ένα κομμάτι από φυσικό ψημένο πηλό, ο οποίος ως υλικό είναι πορώδης. Οι μικροί πόροι στην επιφάνεια του πηλού απορροφούν τα αιθέρια έλαια και τα διαχέουν αργά στο χώρο, απελευθερώνοντας έτσι το εκπληκτικό φυσικό άρωμα τους.

Ο αρωματιστής για σκυλάκια "Ποντικάκι με Τυρί", έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο λουράκι του σκύλου σας. Απλά προσαρμόστε τον στο "κολάρο" του σκύλου σας, χρησιμοποιώντας την αλυσιδίτσα που διαθέτει στο επάνω μέρος του. Θα δώσει ξεχωριστό "στυλ" στο σκυλάκι σας.

Για να εμπλουτίσετε με αιθέρια έλαια τον αρωματιστή, απλώς γυρίστε τον ανάποδα και στάξτε 2 σταγόνες αιθερίου ελαίου στην πήλινη επιφάνεια. Αφήστε τα έλαια να απορροφηθούν για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε τον αρωματιστή στη θέση του. Ο αρωματιστής θα διαχέει τα αιθέρια έλαια για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες (ανάλογα με την ένταση που αυτά έχουν). Με το τρόπο αυτό θα μπορέσετε να προστατέψετε το σκυλάκι σας από ενοχλητικά έντομα και όχι μόνο ...

Οι αρωματιστές για σκυλάκια θα σας απαλλάξουν από τα επιβλαβή χημικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα του εμπορίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα αιθέρια έλαια ή να επιλέξετε κάποιον από τους έτοιμους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων (ειδικοί συνδυασμοί για σκυλάκια) που προσφέρουμε στα Sensities, όπως είναι το Doggy Bugs για τα παράσιτα, το Doggy Calm για την αντιμετώπιση της ανησυχίας και της επιθετικότητας, το Doggy Odor για τη δυσοσμία.

Τα Aromatherapy Pendants που θα βρείτε στα Sensities είναι χειροποίητα και κανένα δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο. Είναι κατασκευασμένα από πολυμερικό πηλό, βαμμένα με μη-τοξικά χρώματα και δεν καταστρέφονται εάν πέσουν κάτω. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για τα Sensities.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή