Όμορφη Λεβάντα

€ 12,90
€ 12,90Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3048
Είδος Pendants
Προέλευση Hellas
Μήκος 7,00 cm
Τα Aromatherapy Pendants αποτελούν την ιδανική λύση για τη διάχυση των αιθερίων και αρωματικών ελαίων μέσα ή γύρω από έναν συγκεκριμένο χώρο. Τα Aromatherapy Pendants, ανάλογα με το σχεδιασμό τους, μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο, τη ντουλάπα ή και να "φορεθούν" σαν κοσμήμα.

Τα Aromatherapy Pendants διασφαλίζουν την αργή και σταδιακή διάχυση των αιθερίων ελαίων. Κάθε αρωματιστής διαθέτει στο πίσω τμήμα του ένα κομμάτι από φυσικό ψημένο πηλό, ο οποίος ως υλικό είναι πορώδης. Οι μικροί πόροι στην επιφάνεια του πηλού απορροφούν τα αιθέρια έλαια και τα διαχέουν αργά στο χώρο, απελευθερώνοντας έτσι το εκπληκτικό φυσικό άρωμα τους.

Ο αρωματιστής ντουλάπας "Όμορφη Λεβάντα", έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε ντουλάπι. Απλά προσαρμόστε τον στη "μπάρα" της ντουλάπας σας, χρησιμοποιώντας τα κορδονάκια που διαθέτει στο επάνω μέρος του. Θα δώσει ξεχωριστό "χρώμα" στο εσωτερικό της ντουλάπας σας με το πολύ "χαλαρωτικό" και οικείο του design. Ιδανικό και για παιδικά ντουλάπια.

Για να εμπλουτίσετε με αιθέρια έλαια τον αρωματιστή σας, απλώς γυρίστε τον ανάποδα και στάξτε 2 σταγόνες αιθερίου ελαίου στην πήλινη επιφάνεια. Αφήστε τα έλαια να απορροφηθούν για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε τον αρωματιστή στη θέση του. Ο αρωματιστής θα διαχέει τα αιθέρια έλαια για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες (ανάλογα με την ένταση που αυτά έχουν). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αρωματιστή σας αμέτρητες φορές, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Αν θέλετε να αλλάξετε άρωμα, απλά χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό αιθέριο έλαιο.

Τα Aromatherapy Pendants που θα βρείτε στα Sensities είναι χειροποίητα και κανένα δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο. Είναι κατασκευασμένα από Fimo, βαμμένα με μη-τοξικά χρώματα και δεν καταστρέφονται εάν πέσουν κάτω. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα ειδικά για τα Sensities.

Δείτε επίσης

Μπαλόνια
€ 12,90 € 12,90
Ψαροκόκκαλο (DP)
€ 7,90
Ποντικάκι με Τυρί (DP)
€ 7,90 € 7,90
Σκυλοφατσούλα (DP)
€ 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90
Λουκάνικο (DP)
€ 6,90 € 6,90
Επιστροφή στην κορυφή