Αμέθυστος (Banded Amethyst)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1720
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Προέλευση United Kingdom
Η χρήση των ημιπολύτιμων λίθων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Η ονομασία του Αμέθυστου, είναι Ελληνική και σημαίνει νηφάλιος. Ο Αμέθυστος θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα «πνευματικός» κρύσταλλος. Συντελεί στη απόκτηση "διαύγειας" σκέψης, βοηθάει τον κάτοχο του να είναι πιο συγκεντρωμένος στους στόχους του και να είναι σε θέση να επεξεργάζεται και να αφομοιώνει σωστά τις πληροφορίες που δέχεται από το περιβάλλον του. Θεωρείται πως βοηθάει τα άτομα που έχουν προβλήματα αϋπνίας ή υποφέρουν από υπερένταση, καθώς "καλμάρει τα νεύρα". Λέγεται επίσης πως ενδυναμώνει τη μνήμη, και συμβάλει στο να μπορεί κανείς να θυμάται και να κατανοεί τα όνειρά του.

Ο Κρύσταλλος του Αμέθυστου, συμβάλλει θετικά στην επίτευξη της πνευματικής ισορροπίας, καθώς θεωρείται πως μετριάζει τον θυμό, την οργή και το άγχος. Mετατρέπει την αρνητική ενεργεία σε θετική και "καθαρίζει" την αύρα. Ο Κρύσταλλος Banded Amethyst, ενεργοποιεί τα Chakra του λαιμού και του μετώπου.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο Κρύσταλλος Banded Amethyst, θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και της ημικρανίας. Ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τα πρηξίματα, τις μελανιές και τα τραύματα. Θεωρείται ακόμα, πως είναι ευεργετικός και στην αντιμετώπιση των διαταραχών του πεπτικού συστήματος. Τέλος, σύμφωνα με την γνώμη πολλών Κρυσταλλοθεραπευτών, ο Κρύσταλλος Banded Amethyst, αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό καθαρτικό του αίματος.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Banded Amethyst, σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του.Τοποθετήσετε τον Κρύσταλλο του Αμέθυστου με την πιο μυτερή του πλευρά προς το σώμα σας, ώστε να απορροφήσετε την ενέργειά του - ή αντίστροφα (με την μυτερή του πλευρά μακρυά από το σώμα), για να διώξετε την αρνητική ενέργεια από τον οργανισμό σας. Τοποθετήσετε, τέλος, τον κρύσταλλο Banded Amethyst κάτω από το μαξιλάρι σας, για να εξασφαλίσετε έναν ήρεμο και γαλήνιο ύπνο.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Απολιθωμένο Ξύλο (Petrified Wood)
€ 1,90
Αραγωνίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Επιστροφή στην κορυφή