Χαολίτης Λευκός (White Howlite)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1726
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796569595
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος White Howlite (Λευκός Χαουλίτης), είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος με εξαιρετικά καταπραϋντική δύναμη. Θα εξασφαλίσει έναν ήρεμο και γαλήνιο ύπνο, σε όσους είχαν μια έντονη και δραστήρια μέρα. Ο Κρύσταλλος White Howlite, θα «ανοίξει» τους πνευματικούς ορίζοντες του ανθρώπου, προκειμένου εκείνος να «μεταφερθεί» σε παλαιότερες εποχές. Θα του «φανερώσει» ακόμα αναμνήσεις από τις προηγούμενες ζωές του. Ο Κρύσταλλος White Howlite, Θα αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο στην επίτευξη της εσωτερικής γαλήνης, αλλά και στην κατανόηση της σημασίας που έχει η υπομονή. Ο μοναδικός αυτός Κρύσταλλος, θα ενδυναμώσει την αυτοσυγκέντρωσή και θα «ωθήσει» τον καθένα στην συνεχή αναζήτηση της γνώσης. Ο Κρύσταλλος White Howlite, ενεργοποιεί το Chakra του μετώπου.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος White Howlite (Λευκός Χαουλίτης), θεωρείται πως ανακουφίζει σημαντικά την αϋπνία. Μπορεί ακόμα να εξισορροπήσει τα επίπεδα του ασβεστίου στο σώμα και να ενδυναμώσει τα δόντια, τα κόκκαλα και τους ιστούς. Μετά από μια έντονη σωματική δραστηριότητα, θα ξεκουράσει και θα μαλακώσει τους σφιγμένους μυς.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο White Howlite (Λευκός Χαουλίτης), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον Κρύσταλλο White Howlite κάτω από το μαξιλάρι σας για ήρεμο ύπνο. Τοποθετήστε τον ακόμη στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ιασπις Κόκκινος (Red Jasper)
€ 1,90
Σοδαλίτης (Sodalite)
€ 2,90
Μάτι της Τίγρης (Tiger Eye) - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Χαολίτης Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Επιστροφή στην κορυφή