Απολιθωμένο Ξύλο (Petrified Wood)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1730
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569656
Εταιρεία Ancient Wisdom
Η χρήση των ημιπολύτιμων λίθων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο Κρύσταλλος Petrified Wood (Απολιθωμένο Ξύλο) δημιουργείται όταν τα «απολιθωμένα» δέντρα βυθίζονται στο νερό. Όταν το ξύλο έρθει σε επαφή με το νερό, δημιουργείται σταδιακά μία κρούστα από χαλαζία και έτσι «γεννιέται» ο Κρύσταλλος Petrified Wood. Ο ξεχωριστός αυτός λιθος ενισχύει τη δυνατότητα της πνευματικής «συγκέντρωσης» του ανθρώπου προκειμένου εκείνος να επιτυγχάνει πιο εύκολα και αποτελεσματικά τους στόχους του. Θεωρείται πως συμβάλλει θετικά στην επίτευξη της επαγγελματικής επιτυχίας και πως παρέχει την απαραίτητη ενέργεια και το «κίνητρο» που απαιτείται για ένα «νέο ξεκίνημα». Ο Κρύσταλλος Petrified Wood αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στις «πνευματικές αναζητήσεις» και ενεργοποιεί το Chakra της Βάσης.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολύτιμος λίθος Petrified Wood (Απολιθωμένο Ξύλο) θεωρείται πως είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τα οστά και για την αντιμετώπιση των πόνων στη πλάτη. Θεωρείται επίσης πως βελτιώνει την ποιότητα και την υγεία των μαλλιών, καθώς και της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Petrified Wood (Απολιθωμένο Ξύλο), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον Κρύσταλλο Petrified Wood στον εργασιακό σας χώρο προκειμένου να ενισχύσετε τις πιθανότητες επαγγελματικής επιτυχίας. Τοποθετήστε τον στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Οψιδιανός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Μάτι της Τίγρης (Tiger Eye) - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Ουνακίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή