Αιματόπετρα (Bloodstone)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1747
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 7103990000
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Bloodstone (Αιματόπετρα), θεωρείται πως έχει «μαγικές» και «μυστικιστικές» ιδιότητες. «Εξορίζει» το κακό και την αρνητική ενέργεια από το περιβάλλον και «διευκολύνει» την διαδικασία των πνευματικών αναζητήσεων. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, προσφέρει δύναμη και κουράγιο στον οργανισμό και αναζωογονεί το μυαλό σε περιόδους πνευματικής εξάντλησης. Θα συμβάλει ακόμα θετικά, σε όσους επιθυμούν να ξεπεράσουν τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Ο Κρύσταλλος Bloodstone, ενεργοποιεί το Chakra της Βάσης.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Bloodstone (Αιματόπετρα), θεωρείται πως είναι ένας εξαιρετικός «καθαριστής» του αίματος, των νεφρών της σπλήνας και της ουροδόχου κύστης. Θεωρείται ακόμα πως μειώνει την αιμορραγία, και το πύον. Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο λίθος Bloodstone ανακουφίζει από τη σωματική εξάντληση.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Bloodstone (Αιματόπετρα) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα σε ένα μπολ με νερό κοντά στο κρεβάτι σας, για να εξασφαλίσετε γαλήνιο ύπνο. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Χαολίτης Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Αχάτης Βρυώδης (Green Moss Agate)
€ 2,50
Οψιδιανός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή