Φεγγαρόπετρα (MoonStone)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1753
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Moonstone (Φεγγαρόπετρα), είναι ένας ημιπολυτιμος λιθος που προσφέρεται για «νέα ξεκινήματα». Έχει πάρει την ονομασία του, εξαιτίας της ισχυρής ένωσης που έχει με την ενέργεια του φεγγαριού. Θα αυξήσει την ικανότητα της διαίσθησης και θα προσφέρει διαυγή όνειρα, ιδιαίτερα στις νύχτες με πανσέληνο. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο, σε όποιον δυσκολεύεται να εκφράσει αυτό που πραγματικά νιώθει. Ο λίθος Moonstone, καταπραΰνει τα δυσάρεστα συναισθήματα, εξισορροπεί τις θηλυκές και τις αρσενικές ορμόνες του οργανισμού και ενεργοποιεί το Chakra του ηλιακού πλέγματος.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Moonstone (Φεγγαρόπετρα), θεωρείται πως είναι ευεργετικός για το πεπτικό και το αναπαραγωγικό σύστημα και μειώνει τις τοξίνες του οργανισμού. Θεωρείται ακόμα, πως καλμάρει το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας.

Χρησιμοποιήστε τον Κρύσταλλο Moonstone (Φεγγαρόπετρα) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)
€ 1,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Αμέθυστος (Banded Amethyst)
€ 2,90
Οψιδιανός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή