Χαλαζίας Χιονιού (Snow Quartz)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2245
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Οι Κρύσταλλοι Quartz, θεωρούνται γενικά ως οι πιο ισχυροί από όλους τους Κρυστάλλους, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο. Έχουν την μοναδική ικανότητα να απορροφούν, να κρατούν και να απελευθερώνουν την ενέργεια, καθώς επίσης και να την ξεμπλοκάρουν. Ο Κρύσταλλος Snow Quartz (Χαλαζίας Χιονιού), αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για τους μαθητές, τους σπουδαστές και γενικότερα όσους αναζητούν την γνώση. Θα βοηθήσει ακόμα όσους θέλουν να προσφέρουν συνεχώς στους άλλους, «μαθαίνοντας» τους όμως να προσφέρουν πρώτα στον εαυτό τους. Ο Κρύσταλλος Snow Quartz, ενεργοποιεί το Chakra του μετώπου.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Snow Quartz (Χαλαζίας Χιονιού), θεωρείται πως είναι ευεργετικός στα συμπτώματα εξάντλησης ή μειωμένης αποδοτικότητας. Πολλοί Κρυσταλλοθεραπευτές ακόμα υποστηρίζουν, πως ρυθμίζει τον θυρεοειδή και απελευθερώνει το αναπνευστικό σύστημα.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Snow Quartz (Χαλαζίας Χιονιού), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήσετε τον ακόμα σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού ή στον εργασιακό σας χώρο, προκειμένου, να τον γεμίσει με ενέργεια. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει ή επιλέξτε τους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Χαλαζίας Καπνιάς (Smoky Quartz)
€ 2,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Καρνεόλη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Αραγωνίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή