Λίθος Καλλιγραφίας (Calligraphy Stone)

Τιμή e-shop:
€ 2,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1752
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Calligraphy Stone (Λίθος Καλλιγραφίας), ή αλλιώς Shu Fu stone, είναι ένας ημιπολυτιμος λιθος που έρχεται από την Κίνα. Έχει πάρει την ονομασία του, από τα υπέροχα σχέδια που εμφανίζονται στην επιφάνειά του και μοιάζουν με αρχαία καλλιγραφικά γράμματα. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα γεμίσει με ενέργεια και φως τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως και οποιανδήποτε χώρο του σπιτιού ή της εργασίας. Σε περιόδους έντονου στρες, θα προσφέρει εσωτερική γαλήνη και θα «καθαρίσει» το μυαλό από τις περιττές σκέψεις. Θα συμβάλει ακόμα θετικά σε όσους νιώθουν «χαμένοι» ή ότι δεν «πατάνε γερά στα πόδια τους», καθώς θα τους «οδηγήσει» στην λήψη σωστών και χρήσιμων αποφάσεων. Ο Κρύσταλλος Calligraphy stone, ενεργοποιεί το Chakra της καρδιάς.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Calligraphy Stone (Λίθος Καλλιγραφίας) θεωρείται πως είναι ευεργετικός στην αντιμετώπιση του πόνου των ματιών και των αφτιών και πως καθαρίζει τις τοξίνες από τον ανθρώπινο οργανισμό. Θεωρείται ακόμα, πως ηρεμεί τους σφιγμένους μυς και ενδυναμώνει τους ιστούς και τα κόκαλα.

Χρησιμοποιήστε τον Κρύσταλλο Calligraphy Stone (Λίθος Καλλιγραφίας) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού. Τοποθετήστε τον τέλος σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού ή της εργασίας σας, προκειμένου να τον «γεμίσει» με θετική ενέργεια.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Λάπις Λάζουλι - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Αραγωνίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Πράσινος (Green Quartz)
€ 1,90
Ίασπις - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Ροζ Χαλαζίας - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή