Κύκλος Βοτανοθεραπείας

Αποτελείται από 4 σεμινάρια που περιλαμβάνουν εκμάθηση βοτάνων για την αντιμετώπιση και βελτίωση της κατάστασης υγείας για το ανοσοποιητικό, πεπτικό, νευρικό σύστημα καθώς και για αποτοξίνωση του οργανισμού.

Δήλωση συμμετοχής 69 76 85 16 06
Κόστος συμμετοχής € 160,00

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε είναι πολύ σημαντικό να "ξανα- ανακαλύψουμε" τα βότανα που αποτελούν τα φάρμακα της φύσης. Μια πολύ σημαντική γνώση για όλους αυτούς που θέλουν να εμπλακούν περισσότερο με την προσωπική τους υγεία σωματικά και συναισθηματικά καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να τη βελτιώσουν και να τη φέρουν σε μια ισορροπία με τελείως φυσικά μέσα.

Ο κύκλος αποτελείται από 4 ενότητες.
Ενότητα 1: Τα βότανα για το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ενότητα 2: Τα βότανα για το πεπτικό σύστημα.
Ενότητα 3: Τα βότανα για το νευρικό σύστημα.
Ενότητα 4: Τα βότανα για αποτοξίνωση του οργανισμού.


Ανάλυση ενοτήτων.

Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα βότανα και οι ιδιότητες τους, τα οποία θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε την υγεία του οργανισμού μας, προλαμβάνοντας την εμφάνιση των ασθενειών.
Θα παρουσιαστούν ειδικά μείγματα αφεψημάτων και εγχυμάτων για κοινά προβλήματα, όπως το κρυολόγημα, ο βήχας, ο πυρετός κ.α.

Στη δεύτερη ενότητα θα παρουσιαστεί το πεπτικό σύστημα, η λειτουργία του και η σπουδαιότητα του. Θα αναλυθούν τα σημαντικότερα βότανα και οι ιδιότητες τους, τα οποία βοηθάνε στην ενίσχυση και προστασία του πεπτικού. Θα παρουσιαστούν ειδικά μείγματα αφεψημάτων και εγχυμάτων για κοινά προβλήματα όπως η δυσπεψία , οι καούρες, η δυσκοιλιότητα, ανορεξία κ.α.

Στην τρίτη ενότητα θα παρουσιαστεί το νευρικό σύστημα και θα γίνει εκτενής αναφορά πάνω στα βότανα που χρησιμοποιούνται για την χαλάρωση και προστασία του συστήματος. Θα παρουσιαστούν ειδικά μείγματα αφεψημάτων και εγχυμάτων για προβλήματα όπως η ανησυχία, η κατάθλιψη, το άγχος, η αϋπνία κ.α.

Στην τέταρτη ενότητα θα παρουσιαστεί η αποτοξίνωση του οργανισμού. Θα αναλυθούν τα σημαντικότερα βότανα, αλλά και άλλες τεχνικές που θα μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε ολόκληρο το σύστημα μας. Θα παρουσιαστούν ειδικά μείγματα αφεψημάτων και εγχυμάτων για καθαρισμό του συκωτιού, των νεφρών, του πεπτικού μας συστήματος κ.α.

Σε κάθε σεμινάριο βοτανοθεραπείας παρέχονται σημειώσεις και κάθε συμμετέχων θα παρασκευάσει το δικό του μείγμα στην δική του προσωπική συνταγή.

Παρακολουθήστε και τις 4 ενότητες του κύκλου στην ειδική τιμή των 160 € ή εναλλακτικά μια ενότητα μεμονωμένη στα 45 €.

Έκπτωση για άνεργους και φοιτητές 10%.

Όλα τα σεμινάρια Sensities διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Sensities Seminar Center, Πραξιτέλους 40, 6ος όροφος (πλησίον στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά στο 697 6851 606 είτε ηλεκτρονικά στο seminars@sensities.com ή απευθείας από τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στην κορυφή