Παρασκευή προϊόντων καθαρισμού - περιποίησης μαλλιών.

Αποτελείται από 3 σεμινάρια τα οποία περιλαμβάνουν εκπαίδευση πάνω σε προϊόντα όπως σαμπουάν & αφρόλουτρα, κρέμες και μάσκες μαλλιών και περιποίηση - styling μαλλιών.

Δήλωση συμμετοχής 69 76 85 16 06
Κόστος συμμετοχής € 100,00

Τα πιο εύχρηστα καλλυντικά είναι αυτά που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τον καθαρισμό και την περιποίηση των μαλλιών και του σώματος. Για όποιον παρασκευάζει τα προσωπικά του καλλυντικά είναι πολύ χρήσιμο να μπορεί να φτιάχνει προϊόντα καθημερινής χρήσης τα οποία θα είναι ποιοτικά πολύ ανώτερα από αυτά του εμπορίου. Σαμπουάν και αφρόλουτρα χωρίς sls και βαριά χημικά αλλά και προϊόντα που σέβονται τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Ο κύκλος αποτελείται από 3 σεμινάρια.
Ενότητα 1: Σαμπουάν, αφρόλουτρα και προϊόντα καθαρισμού ευαίσθητης περιοχής.
Ενότητα 2: Προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Ενότητα 3: Προϊόντα styling μαλλιών.

Ανάλυση ενοτήτων.

Στην πρώτη ενότητα αναλύονται τα διάφορα προϊόντα καθαρισμού μαλλιών και σώματος. Γίνεται μια εκτενής αναφορά στην πολύ σημαντική κατηγορία των επιφανειοδραστικών καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες συστατικών που είναι απαραίτητες ή προαιρετικές για την παρασκευή των προϊόντων αυτών. Ρύθμιση πυκνότητας, pH, και αφρισμού είναι κάποιες από τις λεπτομέρειες που αναλύονται για τη σωστή μέθοδο παρασκευής τους.
Στο πρακτικό κομμάτι, οι μαθητές παρασκευάζουν ένα σαμπουάν, ένα αφρόλουτρο και ένα προϊόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής.

Στη δεύτερη ενότητα αναλύονται όλα τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για την περιποίηση των μαλλιών. Αναφέρονται τα σημαντικότερα λάδια βάσης και αιθέρια έλαια για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που σχετίζονται με την τρίχα και το τριχωτό.
Στο πρακτικό κομμάτι παρασκευάζονται, μια μαλακτική κρέμα, δύο μάσκες μαλλιών και ένα μείγμα ελαίων (για ψαλίδα, για αναδόμηση ή για ενδυνάμωση).

Τρίτη ενότητα. Παρουσίαση πρώτων υλών που απαιτούνται για την παρασκευή προϊόντων styling μαλλιών και παρασκευή διαφόρων προϊόντων όπως, κερί μαλλιών, τζελ, αφρός κ.α.

Σε όλα τα σεμινάρια του κύκλου παρέχονται σημειώσεις και κάθε συμμετέχων παρασκευάζει ο ίδιος και λαμβάνει εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα. Το κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια 3,5 ωρών.

Παρακολουθήστε και τις 3 ενότητες του κύκλου στην ειδική τιμή των 100 € ή εναλλακτικά μια ενότητα μεμονωμένη στα 40 €.

Έκπτωση για άνεργους και φοιτητές 10%.

Όλα τα σεμινάρια Sensities διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Sensities Seminar Center Πραξιτέλους 40, 6ος όροφος (πλησίον στάση μετρό Πανεπιστήμιο). Οι εισηγητές έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία στο τομέα των Homemade Cosmetics.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά στο 697 6851 606 είτε ηλεκτρονικά στο seminars@sensities.com ή απευθείας από τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στην κορυφή