Symposium Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis

€ 149,90 € 129,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8324
Είδος Αρώματα
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Theodoros Kalotinis
Λίγο πριν τη λήξη του 2022, ο γνωστός Έλληνας αρωματοποιός Theodoros Kalotinis μάς συστήνει τη νέα δημιουργία του, το υπέροχο Symposium Extrait de Parfum μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή σύνθεση, μέρος της πολυτελούς συλλογής Golden Secret Collection και μας σαγηνεύει ολοκληρωτικά!

Με άφθονο κρασί, χορό και αισθησιακές, σαρκικές απολαύσεις…το Συμπόσιο ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές διασκέδασης των αρχαίων Ελλήνων. Το αρχέγονο «πάρτι» πραγματοποιούνταν σε έναν χώρο γεμάτο αισθησιακά αρώματα αιθέριων ελαίων και άφθονο κρασί, κάτω από τη μυστηριώδη λάμψη της φωτιάς…ένας ακαταμάχητος συνδυασμός σαγηνευτικής αποπλάνησης.

Το Symposium είναι ένα επιβλητικό, unisex άρωμα που θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το μυρίσετε.
Ένα σύνθετο extrait de parfum - η πιο αγνή, συμπυκνωμένη και ακριβή μορφή αρώματος, συνήθως μεταξύ 20-40% αρωματικού ελαίου – μία μαγική συνέργια κρητικού λάβδανου, κόκκινου κρασιού και σαφράν με έντονες νότες ζωηρού κεχριμπαριού που δημιουργούν αισθήσεις απόλυτης ηδονής και σαγήνης.
Μία ευωδιαστή σύνθεση από την οποία αναδύονται μοναδικά και πλούσια αρώματα βανίλιας και σπόρων τόνκα συνδυασμένα υπέροχα με μια λεπτή αίσθηση ξύλου, μόσχου, λεβάντας και σέξι πατσουλί.

Ένα αινιγματικό και αριστοκρατικό άρωμα που προκαλεί το πνεύμα και την ύλη.
Μια μεθυστική συνέργια που αναβιώνει πολύτιμα αρώματα από το παρελθόν συνθέτοντας ένα από τα πιο σαγηνευτικά αρώματα όλων των εποχών!

Αρωματικές Νότες: Κρητικό λάβδανο, κόκκινο κρασί, σπόροι τόνκα, βανίλια, κεχριμπάρι, πατσουλί, νότες, ξύλου, μόσχος, λεβάντα, σαφράν και ίριδα.

Το Symposium Extrait de Parfum προσφέρεται σε μπουκάλια των 50ml με όμορφο ξύλινο καπάκι και χρυσή ετικέτα στο μπροστινό μέρος,

“Η συλλογή Golden Secret Collection είναι το… «χρυσό μυστικό» οκτώ σχεδόν χρόνων δημιουργίας. Το βαθύ, δυνατό και ακούραστο πάθος μου για τα αρώματα ήταν αυτό που με ώθησε να δημιουργήσω την μοναδική αυτή unisex σειρά με την ευχή να συντροφεύει πάντα τους ανθρώπους που θα την επιλέξουν στις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους”!
Θεόδωρος Καλοτίνης

Δείτε επίσης

Gardenia Eau De Parfum for Women by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Eau de toilette Vanilla & Almond 50ml Apiarium
€ 19,90
Mentor Eau De Parfum for Men 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Santal Wood Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 149,90   € 129,90
1989 Eau De Parfum for Men 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Επιστροφή στην κορυφή