Hair & Body Mist Sweet Blossom 100ml Aloe Colors

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6314
Είδος Περιποίηση Σώματος / Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609367
Φροντίστε την επιδερμίδα, αλλά και τα μαλλιά σας με το εξαιρετικό Hair & Body Mist Sweet Blossom της καινοτόμου σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities.

Το σπρέι σώματος και μαλλιών Sweet Blossom είναι ένα ενυδατικό προϊόν καθημερινής περιποίησης ακόμη και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας, το οποίο επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, χαρίζοντας μεταξένια υφή, απαλότητα και ελαστικότητα, καθώς και ένα μεθυστικό άρωμα βανίλια – πορτοκάλι που διαρκεί. Παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα προσφέροντάς της λάμψη και αντοχή.

Εμπλουτισμένο με οργανική αλόη, αντιοξειδωτικά, πολύτιμες βιταμίνες και ένα σαγηνευτικό άρωμα, το Hair & Body Mist θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητα και την χρηστικότητά του, ενώ η αναζωογονητική ευωδιά του θα σας παρασύρει σε ένα μεθυστικό ταξίδι σπιτικού spa!

Η Aloe Vera έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα και το κατεστραμμένο δέρμα, ενώ οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και των μαλλιών.
Με λεπτόρρευστη υφή για άμεση απορρόφηση, χωρίς το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.

Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα από το Hair & Body Mist Sweet Blossom σε καθαρό δέρμα και αφήστε το να δράσει. Θα απορροφηθεί μόνο του.
Tip: Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το σπρέι με το Body Lotion Sweet Blossom και με το αντίστοιχο Aφρόλουτρο Sweet Blossom!

Δεν περιέχει οινόπνευμα. Συσκευασία : 100ml

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.
Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.

Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή