Καθαριστικό Προσώπου Naturally Thinking 100ml

€ 4,90
€ 29,90Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1506
Είδος Περιποίηση Προσώπου
To υπέροχο Cleanser που σας προτείνουμε φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το εκχύλισμα Αμαμελίδας (Whichazel) που περιέχει ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αφήνοντας τη λεία και καθαρή μετά από τη χρήση.

Στη βαση Cleanser μπορείτε να προσθέσετε αιθέρια έλαια της επιλογής σας (μέχρι 2%) και να δημιουργήσετε απίθανα φυτικά και θεραπευτικά blends.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 20% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

Ανδρική Κρέμα με πρόπολη από Mybee
€ 19,90
Επανορθωτική Kρέμα Nύχτας Biofresh 50ml
€ 14,90   € 9,90
Body and Face Scrub Blue Lagoon 100ml by Aloe Plus
€ 7,90
Κρέμα Ματιών με πρόπολη από Mybee 20ml
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή