Ενυδατική Κρέμα Bάση Naturally Thinking

€ 6,90
€ 34,90Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1510
Είδος Βάσεις Καλλυντικών
Προέλευση United Kingdom
Μία ενυδατική κρέμα γενικής χρήσης κατάλληλη ακόμη και για τις πλέον ευαίσθητες επιδερμίδες (δεν περιέχει χρωστικές η αρωματικές ουσίες και parabens). Προσφέρει ενυδάτωση και ανακουφίζει τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.

Χρησιμοποιήστε την Moisture Cream ως βάση για να φτιάξετε καταπληκτικά προϊόντα - καλύτερα ακόμη και από τις πανάκριβες ενυδατικές κρέμες γνωστών οίκων. Προσθέστε αιθέρια έλαια (μέχρι 2%) και λάδια βάσης (αμυγδαλέλαιο, coconut oil κτλ.) για να δημιουργήσετε επαγγελματικά και εξειδικευμένα προϊόντα βαθειάς ενυδάτωσης και περιποίησης προσώπου.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των βάσεων.

Δείτε επίσης

Aloe Vera Gel Naturally Thinking 120ml
€ 9,90
Κανονική Επιδερμίδα (Β)
€ 4,90 € 29,90
Υγρό Σαπούνι Naturally Thinking 250ml
€ 9,90
Λιπαρή Επιδερμίδα (Β)
€ 4,90 € 29,90
Μεικτή Επιδερμίδα (Β)
€ 4,90 € 29,90
Επιστροφή στην κορυφή