Υγρό Σαπούνι Naturally Thinking 250ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1512
Είδος Βάσεις Καλλυντικών
Βάρος 250 ml
To ρευστό σαπούνι που σας προτείνουμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το καθαρισμό των χεριών και του σώματος, μέχρι και για τον καθαρισμό του προσώπου. Απαλλαγμένο από χρωστικές και αρωματικές ουσίες, SLS και Paraben free, το Liquid Soap καθαρίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει.

Το Liquid Soap μπορεί να εμπλουτιστεί με αιθέρια έλαια για την παρασκευή πολλών προϊόντων. Χρησιμοποιείστε λ.χ. αιθέρια έλαια με αντιβακτηριδιακή δράση (Λεβάντα, Ραβενσάρα, Τεϊόδεντρο κ.ο.κ.) για να παρασκευάσετε ένα απόλυτα φυσικό προϊόν για το πλύσιμο των χεριών. Αντίστοιχα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βαση Liquid Soap για να παρασκευάσετε αφροντούς, αφρόλουτρο ή face wash.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Μεικτή Επιδερμίδα (Β) 1Lt
€ 29,90
Μεικτή Επιδερμίδα (Β) 100ml
€ 4,90
Ξηρή Επιδερμίδα (Β) 1Lt
€ 29,90
Ευαίσθητη Επιδερμίδα (Β) 1Lt
€ 29,90
Κανονική Επιδερμίδα (Β) 100ml
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή